PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Question vista home premium - windows 7 yükseltmesinde dil sorunu?

mrb arkadaşlar. daha uygun bi bölüm bulamadığım için vista ile ilgili yere açtım başlığı.

kullandığım laptop ta aldığımdan beri orjinal vista home prem. türkçe yüklü, windows 7 RC (7100 ile başlayan versiyonu indirdim) ye yükseltmek istiyorum fakat, yükselttiğim yazılımın diliyle şu an yüklü olanın aynı olması gerektiğiyle (yani ingilizce) ilgili bir hata veriyor. bu sorunu nasıl düzeltebilirim? tr işletim sistemine windows 7 yükleyediniz mi daha önce hiç?
    __________________________________________________ __________________________________
    buffalo soldiers
    __________________________________________________ __________________________________

windows 7 kurulumu tamamladıktan sonra update yap.orada türkçe dil seçeneği indir.daha sonra denetim masasından dil seçeneklerinden türkçe yap resetle işlem tamamdır

windows 7 kurulumu başlamıyor? zaten sorun da bu daha kurulumun başında yüklü işletim sistemiyle yüklemeye çalıştığınızın dilinin aynı olması gerekiyor diye hata veriyor?
    buffalo soldiers

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

Ayrı disk bölümüne kur test sürümü ingilizce ise Türkçe'ye yükseltmeyi yapmaz vista yada xp'ye dönüşte sorun çıkartır...

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Olmaktan korktuğum yerdeyim

İndirdiğin windows7 ingilizce olduğu için Türkçesini bulman ya da temiz bir kurulum yapman gerekiyor. Google'da küçük bir araştırma yaparak Türkçe iso dosyasını bulabilirsin. Ama dikkat et dil dosyası sonradan entegre edilmiş olmasın.

Benzer Başlıklar

1. Vista Home Premium'da Atbroker.exe sorunu
    oguzhan_tosun tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 28.10.2008, 08:58
  2. vista home premium download sorunu
    pc_devil tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 05.10.2007, 20:18
  3. Vista Home Premium ve ASP.NET (IIS)
    BerkayK tarafından ASP ve ASP.NET forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 29.09.2007, 13:54
  4. vista home premium da sorun
    lavine tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 15.07.2007, 14:30
  5. Windows Vista Home Premium Türkçe gerek mi?
    gooddialog tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 12.02.2007, 18:02