PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan nolur yardım edin vista home premium um var

C:\Users\TOSHBA(bi işaret değişik yapamadım)1\AppData\Local\Temp\vtUnlliI.dll

yüklemede hata

belirtilen modül bulunamadı

diye bişi var nasıl çözebilirim

anlayamadığım sen vistaya yükseltme mi yapamıyorsun yoksa format attın ama kuruluma mı geçmiyor çünkü o dll dosyası vtunnel sitesinin bilgisayarına biraktığı bir dosya ya da başka bir siteden gelen bir dll olabilir daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım ama bilgisayarını iyi bir antivirüs ve antispyware ile temizle ve combofix ile tarat belki düzelebilir kolay gelsin

Alıntı Orijinalini Gönderen: tanerakgun Mesajı Görüntüle
    anlayamadığım sen vistaya yükseltme mi yapamıyorsun yoksa format attın ama kuruluma mı geçmiyor çünkü o dll dosyası vtunnel sitesinin bilgisayarına biraktığı bir dosya ya da başka bir siteden gelen bir dll olabilir daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım ama bilgisayarını iyi bir antivirüs ve antispyware ile temizle ve combofix ile tarat belki düzelebilir kolay gelsin
    hyr açılınca bu hatayı veriyo hiç bi sorun olmadan çalışıo pc

Alıntı Orijinalini Gönderen: 26eses26 Mesajı Görüntüle
    hyr açılınca bu hatayı veriyo hiç bi sorun olmadan çalışıo pc
    hatanın nedenini buldum sanırım vtUnlliI bir CGI veritabanı unix de dosya transferiyle alakalı md5 şifrelemesiyle alakalı.

Sanırım site yapımıyla uğraşıyorsun bu CGI-BIN klasörünün md5 şifrelemesi şifre de bu "d5ae2c188c9f61c3a3aacd35e140ceb8".

Çözüme gelince orasını ben de çok iyi bilmediğim için CGI programlayan birinden öğrenmen gerek inan bunu bulmak bile çok zordu

ama başlangıçta bu CGI programını başlatıyor olduğu için bu hatayı veriyor olmalı sana tavsiyem ilk başta şöyle bir dene:

1 - başlat>çalıştır>msconfig yaz enterla
    2 - burada başlangıç sekmesini tıkla
    3 - karşına çıkacak olan tikli olan tüm seçeneklerin tikini kalır sadece antivirüsünki kalsın
    4 - daha sonra tamam diyerek çıkış yap tekrar başlatılsın mı diyecek evet de tekrar başlat
    5 - eğer başlangıçta hata vermiyorsa düzelmiştir
    6 - son olarak da yeniden başlatma sonrası karşına gelecek bir uyarı var ona da tik atarak onayla

umarım yararı olur kolay gelsin...

bence 7 ye geç vistanın yararı olmaz sana

Benzer Başlıklar

1. Vista Home Premium Türkçeleştirme
    tgy_tfn tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 15.10.2009, 04:42
  2. Vista home premium 32 bit ses sorunu
    postmix tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 11.10.2009, 19:05
  3. Yanıt: 19
    Son Mesaj: 14.08.2009, 23:36
  4. windows vista home premium azil yardım...
    gsokan96 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 08.08.2009, 19:50
  5. Vista Home Premium ve ASP.NET (IIS)
    BerkayK tarafından ASP ve ASP.NET forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 29.09.2007, 13:54