PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Exclamation Acil! Harddisk Bölüm Sorunu! :(

Harddiskimde 5 bölüm var gözüküyor. Active killdisk programının cdsini taktığımda bunları görebiliyorum. Ama vistayı yeniden kurdum vista bunu görmedi. C ve D yi görüyor (formatlamadan öncede görmemişti). Harddiskim 320 gb ama 298.1 olarak gösteriyor. Ne yapmalıyım.
    O bölümleri nasıl silebilirim. Sanırım bir virüsten sonra oluştu o bölümler.
    Acil yardımcı olursanız sevinirim 1 hafta olacak pc'siz kaldım. Bu problemi bir türlü çözemedim. Dos ortamında harddiski biçimlendirme yada bölümleri birleştirme var mı?

[Killdisk'in cd'sini ilk taktığımda 4 bölüm gözüküyordu kill ile formatlamadım. Pc'yi normal başlattım. Bir flashdisk taktım sonra çıkarıp pcyi yeniden başlatıp killdiskin cd'sini taktığımda 5. bölümü gördü. Kill ile hdd'yi formatladım ama yinede bölümler gitmedi. Vistayı tekrardan kurdum. Ama vista görmüyor, kill görüyor. Nerden geldi neden gitmedi anlamadım.]
    En son zelzere tarafından düzenlenmiştir: 27.02.2010 21:23

format atarken işletim sisteminin yükeneceği yeri secerken seçeneklerde bölümü sil bölümü oluştur var ordan silebilirsin her halükarda windows 8 mb lık bir bölüm oluşturur ne işe yarar bulamadım hdd 320 ise mesela 160 160 bölemezsin ntfs dosya biçimi biraz çalar bende 250 gb 3 bölüm var biri 19.5 diğeri 126 öteki 86.3 sonuçta toplam 231.8
    eder sileceksen bölümleri ordan sil veya oluştur derim programlarda yapıyorda pek iyi sonuç alamadım şahsen

Öncelikle hemen cevap verdiğin için tşk ederim. Ama vistayı yüklemeden önce. Pc'yi kapayıp açtım bölümler silindimi diye baktığımda var gözüküyordu. Vistayı kurdum vista görmüyor killdiski taktığımda görüyor yani. Senin dediğin vistanın kendi açtığı bölüm öyle mi?
    Birde fdisk ile yada partinion diye bir program ile bölümleri birleştirmeye çalışsam olur mu acaba?

Sesimi duyan kimse yok mu?

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Şimdilik Kuzey Köprüsü

bilgisayarıma sağ tık yöneti seç ordan disk yönetimine bak.
    Oyun Bittiğinde Şah da Piyon da Aynı Torbaya Konur...

Benzer Başlıklar

1. harici harddisk sorunu(acil yardım )
    alperussss tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 02.01.2010, 22:52
  2. harddisk 2 bölüm ise nasıl 1 taneye getiririz
    delgado63 tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 31.03.2007, 23:57
  3. harddisk hidden bölüm
    suatak000 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7