PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Vista Uyku Modu Problemi

Merhabalar.

Sakın demeyin "uyku modu ile ilgili bir konu var" diye çünkü benimki daha farklı birşey.

Arkadaşlar benim bilgisayar uyku moduna girdiği zaman bir daha çıkmıyor. Kendi girmiyor. Denetim masasından dakikaları ayarlamak falan onları zaten ilk başta yapıyorum her zaman.

Benim sorunum aynen şöyle oluyor.

Bilgisayarı kapatmak istiyorum başlattan kapat tuşunun hemen yukarsa uyku modu seçeneği var. Bazen yanlışlıkla oraya tıklıyorum ve bilgisayarda ekran kararıyor. Monitör ışığı sönmüyor fakat rengi değişiyor bilgisayardan ses gelmiyor kesiliyor. Çok küçük bir ışık çıkıyor kasanın ön tarafından. Fareyi haraket ettiyorum tıklıyorum klavyeye hehrangi bir tuşa basıyorum bilgisayarda hiç birşey değişmiyor. klavyenin sol üst köşesinde hilal işareti var. Oraya basıyorum birşey olmuyor uzun basıyorum birşey olmuyor. Bilgisayara reset atamıyorum tamamen kapatıyorum açma tuşundan sonra tekrar açıyorum tekrar uyku moduna giriyor ve tekrar kapatım açtığımda c yi tarıyor sonra kendini yeniden başlatıyor ve bilgisayar güç bela kendine geliyor. İnanın bu 10 dk yı buluyor ve deli oluyorum.

Bilgisayar özelliklerini sorarsanız
    4gb ram
    1gb erkan kartı
    işlemci: intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2,51GHz
    32 bit

kurtarın beni bu sorundan bu arada format atın diyenlere hitaben bu sorun bayadır var ve format bi kaç defa atıldı 3 4 ay içinde

pek çözüm bulunmayacak gibi ama pc net ten umut kesilmez

teşekkürler

sanırım bilen yok? yine aynı şey oldu deli olmamak mümkün değil xp atıcam valla

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

anakartın chip setini yüklemiş miydin?

uyku moduna girdikten sonra yalnızca 1 kez açma tuşuna dokundun mu? dokunduysan uyku moddundan çıkması gerekir.

do_some denedim sanırım onu şimdi uyku moduna almak istemiyorum denemek için bi de çıkmaz 10 dk. işim var sonra dneeyim

garez evet yükledim eminm

Benzer Başlıklar

1. Vista uyku modundan çıkışta ethernet kartı problemi
    jemo tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 03.11.2009, 11:23
  2. XP Uyku MoDU ?
    xdesberadox tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 01.03.2009, 14:55
  3. vista yı kurtarma cd iyle yeniden kurdum uyku modu değişti
    emcace tarafından Windows Vista forumunda