+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
-
15.04.2011 15:18 #1
- Katılım Tarihi
- 2011
bağmlılık hizmeti veya grubu başlayamadı :(
wireless bir türlü bağlanmıyor hata mesajıda şu "Bağımlılık hizmeti veya grubu başlatılamadı" tanıla ve onar dedigimde " tanılama ilkesi hizmeti çalışmadığından,ağ tanılama çalışamıyor" diye bir mesaj geliyor ve hizmet denetimi yöneticisi açmamı söylüyor.Onuda yapıyorum tanılama ilkesi hizmetini buluyorum ve hizmeti başlat diyorum o zamanda "Windows local computer üzerindeki tanı ilkesi hizmeti hizmetini başlatamadı.Hata 5: Erişim engellendi" diye bir hata geliyor.İnternette buldugum yöntemleri denedim ama herhangi bişi değişmiyor kafayı yeme noktasına geldim
acil yardım lütfen
-
08.10.2011 22:27 #2
- Katılım Tarihi
- 2010
aynen kardesım bendede aynı sorun var format atıom olmuo ne yaptıysam olmuo kac gundur ınte zar zor gırıorm bı kac yol buldum ama gecıcı başlat hizmetler ordan tanılama ilkesi hizmetini bul assagıdada tanılama ılkesı ana bılgısayarı falan hepsıne sag tıkla baslata bas ama cogu zaman baslat cıkmıor ssorunda o ztn onun yerıne yenıden baslata bas olucak ama bu gecıcı bı sorun 50 dk sonra fallan yıne aynı sorunu verıo bende sen yıne de bı dene kafayı yıcem lutfen yardım edın

Benzer Başlıklar
-
Bağımlılık hizmeti veya grubu başlatılamadı
reco77 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 08.10.2011, 22:32 -
Uygulama Düzgün Başlayamadı Hatası Yardım.
saglam00 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 16.11.2010, 07:58 -
Bağımlılık hizmeti veya grubu başlayamadı hatası
kalatita tarafından Windows Vista forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 31.07.2010, 01:48 -
Vista Home Premium "Kullanıcı Profil Hizmeti hizmeti oturum açamadı" DİYO :-(
hasges01 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 22.04.2010, 15:31 -
Uygulama Düzgün Olarak başlayamadı.
h3ll_torment tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 07.06.2008, 16:06

Alıntıyla Yanıtla

Win7 x64 Ses Sorunu
Bugün, 13:45 / Donanım