PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Question Internet Explorer Açılıyor , Saniyesinde kapanıyor :S

Öncelikle merhabalar arkadaşlar ;

Windows Vista kullanıcısıyım . Geçenlerde sistemi güncelleştirirken Internet Explorer ' da güncellendi . Ancak güncellendikten sonra açılmadı , yani açıldıktan sonra saniyesinde kapanıyor . Güncelleştirmeden önce böyle bir sorunum yoktu . Yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım . Teşekkürler . İyi forumlar .

kardeş mozilla indir onu kur internet explorer kullanmak istiyorsanda kaldır yenisini kur sorun çözülür umarım ,iyi forumlar

Bu sorun galiba iexplore.exe'nin arka planda hala çalışmaya devam etmesinden kaynaklanıyor. Bu sorun başınıza geldiğinde görev yöneticisini başlatıp İşlemler sekmesinde iexplore.exe'yi bulmaya çalışın eğer varsa ona göre bir çözüm üretmeye çalışırız.

Kusura bakmayın biraz geç yanıt verdim . sonadam0123456 kardeş firefox kullanıyorum zaten, ancak internet explorer'in bu sorunu açıkçası beni rahatsız ediyor.AriSoftkardeş malesef görev yöneticisinde iexplorer.exe yok çalışmıyor .

Geç yanıt verdiğim için özür dilerim.

kardeş mozilla indir onu kur internet explorer kullanmak istiyorsanda kaldır yenisini kur sorun çözülür umarım ,iyi forumlar
    Firefox kullanıyorum zaten, ancak internet explorer'in bu sorunu açıkçası oldukça rahatsızlık veriyor Teşekkürler, iyi forumlar.

Bu sorun galiba iexplore.exe'nin arka planda hala çalışmaya devam etmesinden kaynaklanıyor. Bu sorun başınıza geldiğinde görev yöneticisini başlatıp İşlemler sekmesinde iexplore.exe'yi bulmaya çalışın eğer varsa ona göre bir çözüm üretmeye çalışırız.
    Görev yöneticisinde iexplorer.exe yok kardeş.

Benzer Başlıklar

1. internet explorer cok gec acılıyor..
    muztafa tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 23.12.2010, 12:29
  2. Bütün exe'ler internet explorer ile açılıyor..
    Snape tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 11.10.2009, 02:02
  3. internet explorer kendiliğinden kapanıyor
    buragh tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 09.10.2009, 19:07
  4. internet explorer'ı silmeme rağmen hala açılıyor.
    kutluhanmetin tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 06.08.2007, 14:03
  5. Internet Explorer yavaş açılıyor...
    _SeNsiNi_ tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 18
    Son Mesaj: 11.09.2003, 03:00