PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan Klasör Kapatınca 'Windows Gezgini Çalışmayı Durdu' Hatası Alıyorum

Evet arkadaşlar,herhangi bir klasör açıp kapadığım zaman 'Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu.' hatasıyla karşılaşıyorum ve hata sonrasında masaüstü kendini yeniliyor.,simgelerin yeri değişiyor. Bilgisayarı tarattım,birkaç virüs sildim fakat sorunum hâlâ devam etmekte. Lütfen yardımcı olun diyorum. Şimdiden teşekkürler.

İnternet Explorer'ı aç.Araçlar - eklentileri yönet - eklentileri etkinleştir veya devre dışı bırak'a gel.Orada xsocrohcvetqrqmdy.dll var.Bunu devre dışı bırak.Sonra yine olucak üzüleceksin ama PC'yi yeniden başlat.Düzeliyor.Kardeş bi bunu dene

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

Alıntı Orijinalini Gönderen: MEHME3T Mesajı Görüntüle
    Evet arkadaşlar,herhangi bir klasör açıp kapadığım zaman 'Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu.' hatasıyla karşılaşıyorum ve hata sonrasında masaüstü kendini yeniliyor.,simgelerin yeri değişiyor. Bilgisayarı tarattım,birkaç virüs sildim fakat sorunum hâlâ devam etmekte. Lütfen yardımcı olun diyorum. Şimdiden teşekkürler.
    Kardeşim ilk olarak vista donmalarıyla meşhur ve bazı hatalarıyla çok baş ağrıtır ve gelelim senin soruna eğer iyi bir anti ile denetlemediysen ve bu bulunna virüsleri silmediysen kalıntıları hala kalmış demktir ve hala çalışır vaziyettedir.

Benzer Başlıklar

1. Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu Hatası
    trgy111 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 02.07.2011, 14:27
  2. "windows gezgini çalışmayı durdurdu" hatası
    capucino tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 20.12.2010, 22:21
  3. windows gezgini çalışmayı durdurdu
    etna81 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 25.02.2010, 09:14
  4. Windows 7 RC 1 de "Windows Gezgini çalışmayı durdurdu hatası"
    MertEkdal tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 12.06.2009, 22:55
  5. Windows gezgini çalışmayı durduruyor???
    intiifadaa tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 08.03.2008, 16:01