PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Exclamation Ntoskrnl.exe Hatası - Yardım Lütfen :(

Merhaba arkadaşlar.

İşletim Sistemim Vista Home Pre. Bugün .net Framework 4.0 indirdim kurdum. Ardından güncellestirme yükledim. Yüklenınce pc kapandı tekrar acılırkenn baslangıcta

Dosya: ntoskrnl.exe

Durum: 0xc0000098

Bilgi: Gerekli bir dosya eksik veya bozulmus oldugundan windows yüklenemedi.

hatası alıyorum. Araştırdım googleda falan ama bu hatayı alanların cogu xp kullanıcısı o yuzden pek faydalı olmadı . Bazılarıda kurtarma konsolu falan yazmıs boot etmek terımını falan kullanmıs onlarıda bılmedıgım ıcın caresız kaldım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İyi forumlar

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

Bilgisayar açılırken siyah ekran gitmeden F8 e basın sonra açılan pencereden Güvenli Modu seçin Gnelde hep 1. olur..Ordan sonra adminsitratör ile girin ve yüklediğiniz net freamworku ya onarın deneyin yada Silin sonra CCleaner ile temizliik yapın..

Alıntı Orijinalini Gönderen: murat5038 Mesajı Görüntüle
    Bilgisayar açılırken siyah ekran gitmeden F8 e basın sonra açılan pencereden Güvenli Modu seçin Gnelde hep 1. olur..Ordan sonra adminsitratör ile girin ve yüklediğiniz net freamworku ya onarın deneyin yada Silin sonra CCleaner ile temizliik yapın..
    Hiç bir şekilde pcyi acamadım. Çare olarak format atmak zorunda kaldım. Sorunun cevabını bilen varsa paylassın aynı duruma dusen arkadaslar burdan bakıp bulabilsinler

iyi forumlar

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

Alıntı Orijinalini Gönderen: Gencer37 Mesajı Görüntüle
    Hiç bir şekilde pcyi acamadım. Çare olarak format atmak zorunda kaldım. Sorunun cevabını bilen varsa paylassın aynı duruma dusen arkadaslar burdan bakıp bulabilsinler

iyi forumlar
    Kardeşim Sorunun Cevabını zaten Verdim,Bu İşlem İşe yaramaz ise veya Pc yi Güvenli Mod Seçme ekranına Bile Gelemez Durmda İsen Biosdan Dvd yi boot Edip Windows Cd sini Takıp Onarma Yapın..

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 3
    Son Mesaj: 18.03.2011, 15:14
  2. windows root system32 ntoskrnl.exe hatası
    ozzy353 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 22.10.2010, 17:26
  3. Yanıt: 5
    Son Mesaj: 09.08.2010, 17:51
  4. ntoskrnl.exe hatası
    action070 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2