PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Lightbulb Arkadaşlar rundll32 Lütfen Yardım Edinn !..

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 senedir vista kullanıyorum ve memnunum ancak geçenlerde indirdiğim bi şarkı yerine .exe olarak indi yanlışlıkla açınca bilgisayara lacivert bi ekran geldi beyaz yazılar vb. bilgisayarı her açtığımda :Windows ana bilgisayar işlemi (Rundll32) Çalışmayı durdurdu Bir sorun programın düzgün çalışmasını durdurdu Windows programı kapatacak ve çözüm varsa size bildirecek diyor programı kapat dediğimde yine lacivert ekran çıkıyor bi şey %10 , %20 , %30 .... Doluyor o dolduğunda bilgisayar kendini yine açıyor lütfen yardım edin !..

Alıntı Orijinalini Gönderen: kcfkcf Mesajı Görüntüle
    Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 senedir vista kullanıyorum ve memnunum ancak geçenlerde indirdiğim bi şarkı yerine .exe olarak indi yanlışlıkla açınca bilgisayara lacivert bi ekran geldi beyaz yazılar vb. bilgisayarı her açtığımda :Windows ana bilgisayar işlemi (Rundll32) Çalışmayı durdurdu Bir sorun programın düzgün çalışmasını durdurdu Windows programı kapatacak ve çözüm varsa size bildirecek diyor programı kapat dediğimde yine lacivert ekran çıkıyor bi şey  , , 0 .... Doluyor o dolduğunda bilgisayar kendini yine açıyor lütfen yardım edin !..

virüs bulaşmış bilgisayarını güvenli modda aç ve combofix ile tarattır

Dediğinizi denedim combofix'i zaten kullanmayı bilmiyorum bana aç bekle dediler o kadar combofix i yapınca Bilgisayarım/C:/combofix diye bişey çıktı o çıkan şeye bastığımda bilgisayarıma götürüyo.
    Peki bi şey daha sorucam format atıcamda vistada benim C: var bi de D: var D: sistem kurtarması olduğu için içine yedeklerimi atamıyorum hafıza yetmiyor C: den küçültüp yeni bi yerel disk nasıl oluştururum ?

Alıntı Orijinalini Gönderen: kcfkcf Mesajı Görüntüle
    Dediğinizi denedim combofix'i zaten kullanmayı bilmiyorum bana aç bekle dediler o kadar combofix i yapınca Bilgisayarım/C:/combofix diye bişey çıktı o çıkan şeye bastığımda bilgisayarıma götürüyo.
    Peki bi şey daha sorucam format atıcamda vistada benim C: var bi de D: var D: sistem kurtarması olduğu için içine yedeklerimi atamıyorum hafıza yetmiyor C: den küçültüp yeni bi yerel disk nasıl oluştururum ?
    bence formata gerek yok kaspersky veya nortonla bilgisayarını tarat bütün tehditleri sil sorun çözülür

Alıntı Orijinalini Gönderen: freekiller Mesajı Görüntüle
    bence formata gerek yok kaspersky veya nortonla bilgisayarını tarat bütün tehditleri sil sorun çözülür
    Kaspersky'ı da denedim hala aynı ... Combofix zaten çalışmıyor açıyorum siyah ekran doluyo ssonra mavi pencere geliyo hiç bişi yazmıyor yarım saat bi saat bekledim hala aynı sen bana yeni bi yerel disk nasıl oluşturulur onu soyle veya pcnet'te konu varsa link ver formatı çekiyim rahatlasın pc çok önemli dosyalar var yaklaşık 12 GB civarında şimdiden sağol ...

Benzer Başlıklar

1. arkadaşlar yardım edinn
    K4PL4N tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 31.05.2011, 12:45
  2. Yanıt: 3
    Son Mesaj: 06.11.2010, 15:19
  3. tnet tarife değiştiren arkadaşlar yardım edinn
    harun001 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 18.10.2010, 17:31
  4. Lütfen yardım edinn !!!!