PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Virüs Yok Ama Pc Kasıyor

[ı]pc ye format atıom pc gıcır gıcır ama 5 6 program yüklüom kasıo[/ı]

kaspersky rescue cd ile bi tarat yüklediğin programlarda virüs felan olablr. fanlar kirlenmiş ve bu yüzden işlmci ısınıyor ise olabilir.
    • BaTuHaN
      MSI 870A-G54-Amd Phenom x4 955 Black Edition 8mb Cache-Powercolor HD4850 1GB 256Bit GDDR3 DX10.1-4GB(2x2)1600Mhz CL9 Dual Kit-Western Digital 640GB Cav.Blck.(7200rpm/64Cache)-CMP-350 500W Cooler M. Kasa-Pioner DVR-S19LBK 24XDOUBLE LAYER LABELFLASH DVD-WinXP ServisPack 3

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Anadolu'dan...

Yüklediğiniz programlardan da olabilir yada bilgisayarınız özelliklerinin düşük olmasından kaynaklanabilir. Ayrıca bilgisayarınıza CCleaner yükleyin ve sisteminizi düzenli aralıklarla temizleyin. Ara sıra disk temizleme yapın. Ayrıca yüklediğiniz programlardan virüs gelmez olasılığı olabilir. @BatuhanveTunahan adlı arkadaşın önerdiği programı kullanabilirsiniz.

içini açtım fan var bi tane işlemcinin yanında çizgi çizgi demirler var filtre gibi orası toz dolu diğer ynaları saç kurutma makinasıyla aldım ama başka neyle temileryebilirim onları

tozlu gördüğün heryeri elektirikli süpürgryle temizle NOT bilgisayarın elektirikle bağlantısını tamamile kes

iyi forumlar.

Alıntı Orijinalini Gönderen: market178 Mesajı Görüntüle
    içini açtım fan var bi tane işlemcinin yanında çizgi çizgi demirler var filtre gibi orası toz dolu diğer ynaları saç kurutma makinasıyla aldım ama başka neyle temileryebilirim onları

Benzer Başlıklar

1. Pc'de Virüs Var Fakat En İyi Hangi Virüs Programını Tercih Ediyorsunuz?
    DarknessLuck tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 04.09.2011, 17:57
  2. bilgisayarım yeni ve virüs programım yok lisansı olmasada iyi bi virüs programı lazım
    realgamer99 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 31.07.2011, 07:59
  3. En tehlikeli virüs hangisi ? Başınızdan geçen virüs olayları
    GAMEHUNTER tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 167
    Son Mesaj: 31.01.2011, 13:21
  4. Virüs Programı Virüs Bulaşmış Diyor Ama Hiçbir Etkisi Yok
    xBlueKiLLeRx tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 15.11.2010, 21:09
  5. Virüs yok niye kasıyor bu PC?