PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
7 sonuçtan 6 - 7 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: murat5038 Mesajı Görüntüle
    Eski driverlerinizi Silip aygıt yöneticisinden Ses aygıtlarını kaldır seçip kaldır sürücüleri ile birlikde sonra http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mis..._V51006200.zip
    Bu driveri indir ve Uyumluluk modunda Setupu XP SP3 de çalıştır.Sonra kuruldukdan sonra yeniden başlat windowsu.
    Tekrar denemem de verdiğiniz linki başarılı bir şekilde yükledim fakat ac 97 olarak görmedi pc.
    Şuan yüklü ses çıkış aygıtı yok sorunu artık yok aygıt olarak otomatik olarak Dijital çıkış aygıtı(HDMI) High Definition Audio Aygıtı yukledi fakat ses çıkmıyor suan pc den yardımlarınızı bekliyorum.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

Alıntı Orijinalini Gönderen: candurak1 Mesajı Görüntüle
    Tekrar denemem de verdiğiniz linki başarılı bir şekilde yükledim fakat ac 97 olarak görmedi pc.
    Şuan yüklü ses çıkış aygıtı yok sorunu artık yok aygıt olarak otomatik olarak Dijital çıkış aygıtı(HDMI) High Definition Audio Aygıtı yukledi fakat ses çıkmıyor suan pc den yardımlarınızı bekliyorum.
    Yazınızı pek anlayamadım ama aygıt yöneticisinde ünlem veya sorunlu unknown(bilinmeyen)bir aygıt yok ise biosa girip default ve save işlemlerini yapın sonra services.msc den windows ses devre dışı bırakıp durdur yapın sonra oturum açma sekmesinde Local service yazmasını sağlayın ve başlatıp otomatik yapın.(bu işlemde hata verir ise windows updatelerinizi yapıp yönetici olarak verdiğim setupu uyumlulukda XP sp2 de çalıştırın).

Benzer Başlıklar

1. realtek ac97 audio sorunu
    amanbee tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 02.05.2010, 01:19
  2. Realtek AC97 indirilmiyor :/
    FBurhan tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 19.10.2008, 16:49
  3. Realtek ac97 Vista32bit?
    burak90 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8