+ Başlığa Yanıt Yaz
213 sonuçtan 21 - 25 arası sonuçlar
-
24.10.2006 16:04 #21
- Katılım Tarihi
- 2006
arkadaslar yardımmm
arkadaslar slm ben aslında fazla mesaj yazmam ama arastırdım baktım
hic bi mesajda benim sorunum yok arkadaslar benim görev yöneticisi 5-10 sn duruyo sonra kesndi kendine kapanıyo nedeni???nedir??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
-
22.11.2006 15:12 #22
- Katılım Tarihi
- 2006
- Yer
- PENDİK
Sayın piRe demişki
biraz geç oldu ama yinede paylaşmak isterim. aşağıda yazdıklarımı metin belgesine atın farklı kaydetten uzantısını xx.reg olarak girin. oluşturduğunuz dosyaya çift tıklayın işlem tamam. görev çubuğu orijinal haliyle emrinizde.
Benim bilgisayarımda Ctrl +Alt+Delete yaparak görev yöneticisini tıkladığım zaman taskmgr.exe bur sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Mesajını alıyorum.
söylediklerinizi yapmaya çalıştım ama olmadı. yada ben hatalı yaptım.
Codlları not defterine kopyalayıp hangi dizine kaydedeceğiz. Örneğin masa üstüne olurmu dosya uzantısı xx.reg demişsiniz dosya adı önemlimi
-
22.02.2007 12:02 #23
Arkadaşlar, burada önerilen tüm yolları denedim
"çalıştır-gpeditmsc" yaptıgımda bu bölümün olması gerektiği gibi olduğunu gördüm burda sorun yok
"çalıştır-regedit" ya da "çalıştır-regedit.exe" yaptıgımda ise "Başka bir program şu anda bu dosyayı kullanıyor" uyarısı ile karşılaşıyorum
Verilen bir dizini metin belgesi olarak kaydedip "xx.reg" uzantısıyla kaydetmek şeklinde bir öneri vardı, onu da denedim o da olmadı..
Sanırım sorun:ikinci paragraftaki durumla alakalı..
Yardımcı olursanız sevinirim
-
22.02.2007 12:29 #24
TaskMngrRestore.reg
İndirmek İçin Burayı Sağ Tıklayıp "Farklı Kaydet" seçeneğini seçiniz
---------------------------------------
piRe_'ye Teşekkürler.
-
22.02.2007 12:32 #25
JaMaL kardeş, indirdim dosyayı.. Nereye kaydedecegim ve kaydetmem yeterli olacak mı?? Açmaya çalıştığımda yine aynı uyarı geldi "Başka bir program şu anda bu dosyayı kullanıyor"
Benzer Başlıklar
-
Internet Explorer giriş sayfası kilitlenenler için çözüm
Turkceye_evet tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 205Son Mesaj: 14.01.2012, 23:56 -
Görev Yöneticisi
Susanoomon tarafından Yazılım forumundaYanıt: 16Son Mesaj: 28.06.2008, 23:23 -
Video ve Audio formatlarındaki karmaşaya son! Genel çözüm(!)
Killex tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 28Son Mesaj: 03.01.2008, 14:48 -
win 98 için görev yöneticisi
Tunca tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 01.03.2005, 18:33 -
Windows Me Yardımını Çalıştıramayanlara Genel Çözüm!
Turkceye_evet tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 14Son Mesaj: 31.01.2005, 16:43

Alıntıyla Yanıtla

En hızlı ve en iyi antivirüs
Bugün, 02:47 / İnternet, Ağ ve Güvenlik