PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows XP
Bu Sayfayı Yenile gizli klasör
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#11) Eski
Forum Gurusu

fgurhanf Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: 55. Mknz. P. Tugayı. 4. Hud.
Varsayılan 01.04.2007, 19:47

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: liesdeath_bjk Mesajı Görüntüle
walla acaba dediğim gibi virüsten mi kaynaklıyor diye format attım tekrar kurdum işletim sistemini daha sonra gerekli olan programları yükledim sadece bunlar nedir office xp,winrar,winamp,java gibi programları kurdum yine aynı problemle karşılaştım...
Merhaba

Java kurdum demişsiniz onu kurmadan önce de bu şekilde bir sorun var mıydı? Size önerim format attığınızda hiç bir şey yüklemeden hatta sürücüleri dahi kurmadan deneyin bakalım yine olacak mı o zaman işletim sisteminde bir sorun olabilir başka CD den kurulum yapmayı deneyin derim.

iyi günler..
Alıntıyla Yanıtla
  (#12) Eski

iap54 Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: yüzü! Akyazı
Varsayılan 09.04.2007, 23:35

win ipuçları diye bir bölüm var bu forumda. oradaki windowsu hızlandırma ayarlarından biri dikkatimi çekti. onu yapmış olmayasınız? Regeditten yapılan bir ayarla klasörün görünüm seçeneklerini windowsun kaydetmesi kapatılıyor ve böylece hızlanma sağlanıyor. O işlemi yaptıysan klasör ayarların tutulmuyordur.
Alıntıyla Yanıtla
  (#13) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Yer: DeniZLi
Varsayılan 10.04.2007, 11:48

ßaq KardeŞ o Oyuna ßende GeLdim Cook MükemMel ßir ViRus kuLLanıoLAr Bende Sana TavsiYe o Pc Ye DireK Her Tarafa ForMAt At yohKSa Pc Nakavt Ben ßaha 2 Gun Once KurtuLdum Bende Sorunda Aynı ama Daha FAsLA MeseLa benım yuKLediğim ProgRamLArı acıo ama 2 defa acıo 2.de GirdiGiMDe Dos ekRanı geLıodu Ve Program ve explore Dashi AcıLMıodu ßende SanA tavSie Sen aNCak OLe KurtuLursun Cunku MudahaLe Emessen Pc De DagıLıyoo Yarın Masa Ustune ßıLe GeLMes Pc HaßErin OLsun İyi GunLer...!!! ~~||ßyLauReLL||~~
Alıntıyla Yanıtla
  (#14) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan çözüm: - 11.04.2007, 22:16

aynı sorun bendede vardı - ki halada var. çözüm ise henüz mevcut değil :s son günlerde ortaya çıkan en zararlı viruz..virüsün adı sxs.exe ..kendini heryere yazabiliyo..harddiske ,biosa,cd rpm/dvd rom un belleğine,çıkarılıp takılabilen hafıza birimlerine..yani hard diski formatlasanız bilede tekrar windows kurduğunuzda kendisini bios tan yada cd romun belleğinden tekrar windowsa entegre ediyo..bu virusun varlığını en iyi "gizli dosaları göster" seceneğini seçtiğimiz halde gizli dosyaları görememiz şeklinde anlayabiliyoruz..aynı zamanda bu virus windowsu ilk başlattığımızda explorer in açılmasını engelliyor ve görev yöneticisinden -> işlemler ->explorer.exe yi tıklayıp görevi sonlandır ile sonlandırıp "yeni görev" den explorer u tekrar çalıştır demeden explorer yani masaüstü öğeleri gözükmüyo..sistem geri yüklemeyi kapatıyor hem kapatmasa bilede kendisini sistem yedek dosyalarına yazdığı için geri yükleme işe yaramıyor..peki çözüm ne olmalı ? en basitinden bi format şart ama ilk önce virus nereye bulaşmış nereye bulaşmamış bunu tespit etmek lazım..panda antivirus programı ramde olanları bulabiliyo ama düzeltemiyo sanırım ,avg antivirus virusu trojan olarak buluyor ve sildiğini söylüyor..bi deneyin derim
Alıntıyla Yanıtla
  (#15) Eski

guray_karadeniz Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: izmir\karşıyaka\örnekköy
Varsayılan 11.04.2007, 22:19

lospoet o virüsü kaspersky temizliyor dene istersen.

----GK----
TÜRKÇE RAP
RAPLİCA
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
msn gizli soru tension Yazılım 3 14.08.2006 05:56
msn gizli???????????????? sekocet İnternet, Ağ ve Güvenlik 4 10.04.2006 03:25
Gizli Klasör EarthKhan Donanım 4 16.04.2005 14:51
ms gizli dosyalari gej Windows İpuçları 0 23.11.2002 15:39

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

37 gösterim, 5 yanıt

27 gösterim, 3 yanıt

111 gösterim, 8 yanıt

11 gösterim, 3 yanıt

20 gösterim, 5 yanıt

69 gösterim, 5 yanıt

76 gösterim, 9 yanıt

31 gösterim, 4 yanıt

14 gösterim, 2 yanıt