PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows XP
Bu Sayfayı Yenile gizli klasör
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#21) Eski

seco1971 Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Yer: türkiye-amasya - merzifon
Varsayılan 02.04.2008, 00:52

şimdi ben pek anlamam ama format attın gene aynı virüs tama yap virüs yoksa gizli dosya aç seçenegini kullan ve difriz kur tabi hiç görünmüyorsa
cevap yok.
Alıntıyla Yanıtla
  (#22) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan 24.09.2008, 05:26

Arkadaşlar sonunda uzun ugraşlarla buldugum 2 kb lık bi dosya ile bundan tamamen kurtuluyorsunuz hiçbi antivirüs görmüyor. bazıları dos komutlarıyla attrib -s -h -r -a autorun ve amvoyu görünür kılıp silmeyi önerdi. bunu da yaptım ama kesin çözüm değil. amvo yu bilgisayarınızdan sildikten sonra gizli dosyaları göster seçeneği hala çalışmıyor olabilir. üstelik flash belleklerden silemediğimiz için her takışta yeniden bulaşıyordu. kendini tüm disklere kopyaladığndan c'ye format attığınızda d'den tekrar bulaşıyordu. ama en sonunda çözümü buldum!! bu dosya çok basit bir script dosyası. uzantısı vbs(visual basic script). dosyanın xp altında çalışması gerek ama güncel olmayan bi xp'niz varsa çalışmayabilir. araştırıp vbs çalıştıran programı indirebilirsiniz.
işte link: http://rs269.rapidshare.com/files/12...y.flashabu.rar

Not2:Bunu gördüğünüz her bilgisayarda çalıştırın her flash belleğe kopyalayın ki virüs tamamen ortadan kalksın..

DENEYİN Bİ TŞK YETER
Alıntıyla Yanıtla
  (#23) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 25.09.2008, 00:35

yolunu biliyorsan gizli dosyayı rarlı bir dosyadan aramayı dene bilmem anladınmı gizli dosyalar gözüküyor bende gözüküordu ben farklı gizliyorum msdos tan (attrib +h +r +s d:aaa gibibir örnekti bu)
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
msn gizli soru tension Yazılım 3 14.08.2006 05:56
msn gizli???????????????? sekocet İnternet, Ağ ve Güvenlik 4 10.04.2006 03:25
Gizli Klasör EarthKhan Donanım 4 16.04.2005 14:51
ms gizli dosyalari gej Windows İpuçları 0 23.11.2002 15:39

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.