PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows XP
Bu Sayfayı Yenile ArkadaŞlar Acİl Yardim
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan ArkadaŞlar Acİl Yardim - 05.04.2007, 12:09

arkadaşlar merhaba
benim sorunum şu
windows xp kullanıcısıyım. bilgisayarı bir sabah açtığımda kullanıcı şifremi girdim masaüstü resmim açıldı ama başlat çubuğu dahil hiçbir masaüstü öğesi görünmedi. bende format atmadan xp yi kurdum yanlız kurarken sadece önceki yüklü windows u otomatik silip yeni windows u yükle seçeneğini seçtim. şimdi benim eski windows taki kullanıcı hesabımdaki belgeler yeni kurulumda görünüyor faka tıkladığım zaman erişim yok veya yasak diyor onu nasıl açabilirim. yani onları bi paket halinde saklamış ve başka bi kullanıcı olabileceğimi düşünüp erişimi engellemiş.

yardımlarınız için teşekkürler ii çalışmalar
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Flash MX ACİL YARDIM LÜTFEN ÇOK ACİL votri Web ve Grafik Tasarımı 7 27.08.2007 16:04
ÇÖZÜNÜRLÜK LÜTFEN ACİL YARDIM ÇOK AMA ÇOK ACİL bilgisayar_acemisi Donanım 2 28.02.2007 23:17
SES SORUNU(ACİL YARDIM ARKADAŞLAR) yurekli52 Donanım 17 29.10.2006 21:25
OKİ 3320 HAKKINDA ACİL YARDIM ARKADAŞLAR toprak_1372 Donanım 3 01.05.2006 11:23

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.