PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows XP
Bu Sayfayı Yenile ArkadaŞlar Acİl Yardim
Başlık kapatıldı

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan ArkadaŞlar Acİl Yardim - 05.04.2007, 12:12

arkadaşlar merhaba
benim sorunum şu
windows xp kullanıcısıyım. bilgisayarı bir sabah açtığımda kullanıcı şifremi girdim masaüstü resmim açıldı ama başlat çubuğu dahil hiçbir masaüstü öğesi görünmedi. bende format atmadan xp yi eski kurulu xp üzerine kurdum. yanlız kurarken sadece önceki yüklü xp yi otomatik silip yeni xp yükle seçeneğini seçtim. şimdi benim eski xp deki kullanıcı hesabımdaki belgelerim klasörü yeni kurulumda görünüyor faka tıkladığım zaman erişim yok veya yasak diyor onu nasıl açabilirim. yani onları bi paket halinde saklamış ve başka bi kullanıcı olabileceğimi düşünüp erişimi engellemiş.

yardımlarınız için teşekkürler ii çalışmalar
  (#2) Eski

delgado63 Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: UzAyDaN
Varsayılan 06.04.2007, 17:24

eminmisiniz xp format aterken c ve d bicimlendirdiinizmi ?? bi ole deneyin
  (#3) Eski

Yer: DeniZLi
Varsayılan 10.04.2007, 12:04

o dosyaları eski pc nın sahibnin OLarak algıLamıs ve bunları aLMan bıras zor Sunu Soleyeyım onLarı Geri KazanMak istiyorsan bunu pc nın servislerinden Yardım aLMan gerek bu işi onLAr ediolar yane pc nın su hatası var sanırım girdiginde su hatayı verio bu işlemi yapmak için yeterli yetkın yok moderator OLdugun yerde glObal gosukmek gibi birsey Ben Bu Kadar Yardım EdebıLıyorum KusuRa ßaqma Tek Caresi servisLer onLAr Bunun işini bıLıoLAr Document and settings DosyaLarımda Bende de OLmustu...
  (#4) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 10.08.2008, 14:03

Bilgisayara format atarken bende ilk format attığımda öyle bir şeyle karşılaşmjıştım.Sen format atarken eğer c diskine kuruyorsan formar esnasında yükleme yerini seçeceğin bölüme geldiğinde yereldisk c nin üstüne gel yerel disk c deki içeriği sil L ile onay ver içindekileri silsin.ondan sonra c ye tekrar kur sorunu düzelecek.Yerel disk d ye kuruyorsan aynı şekilde yap kolay gelsin
  (#5) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 10.08.2008, 14:05

Arkadaşım formatı en başitan aç diğer acil yardım başıılarına göz atarsan orda anlattım bunu ama eski dosyalarını geri getiemezsin kolay gelsin
Başlık kapatıldı

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Flash MX ACİL YARDIM LÜTFEN ÇOK ACİL votri Web ve Grafik Tasarımı 7 27.08.2007 16:04
ArkadaŞlar Acİl Yardim SENe Windows XP 0 05.04.2007 12:09
ÇÖZÜNÜRLÜK LÜTFEN ACİL YARDIM ÇOK AMA ÇOK ACİL bilgisayar_acemisi Donanım 2 28.02.2007 23:17
SES SORUNU(ACİL YARDIM ARKADAŞLAR) yurekli52 Donanım 17 29.10.2006 21:25
OKİ 3320 HAKKINDA ACİL YARDIM ARKADAŞLAR toprak_1372 Donanım 3 01.05.2006 11:23

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.