PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 2345678910 SonSon
47 sonuçtan 26 - 30 arası sonuçlar

arkadasım o ekrana geldiğin de esc tuşuna basarsan tüm sabit diskleri görebilirsin ve itediğin diskin üzrine gelip d ye basarak sıfırlayabilirsin ok...
    ::HacKEr OLmaK Bİr YAŞAma DAhiL OLAMKtıR::

ben şunu merak ediyorum.formattan sonra sistem araçlarıyla yedeklenenlerde siliniyo mu veya silinmemesi için ne yapmak gerekiyo? ayrıca yedeklediğimiz dosyaları nasıl açabiliriz?(formattan sonra veya önce)

Alıntı Orijinalini Gönderen: matrax551 Mesajı Görüntüle
    ben şunu merak ediyorum.formattan sonra sistem araçlarıyla yedeklenenlerde siliniyo mu veya silinmemesi için ne yapmak gerekiyo? ayrıca yedeklediğimiz dosyaları nasıl açabiliriz?(formattan sonra veya önce)
    hdd yi biçimlendirdigini zaman içinde hiç bir veri kalmıyor özel yazılımlarla geri getiriliyor.

mrb. ben de format atmayı denicem elimde kurulum cd si var ve yazılanları takip ettim fakat bazı bilgilerin yedeklenmesi gerektiğinden bahsedilmiş. bilgisayarda yeni olduğum için net anlayamadım. formattan önce yapmamız gerken nedir? işte burda takılıoyorum
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Alıntı Orijinalini Gönderen: izafi Mesajı Görüntüle
    mrb. ben de format atmayı denicem elimde kurulum cd si var ve yazılanları takip ettim fakat bazı bilgilerin yedeklenmesi gerektiğinden bahsedilmiş. bilgisayarda yeni olduğum için net anlayamadım. formattan önce yapmamız gerken nedir? işte burda takılıoyorum
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
    yedekleme derken bilgisayarınızdaki belgeleri,resimleri,müzikleri,videoları,filmleri,d ökümanları ....falan cd-dvd ye ya da usb belleğe kopyalamak.
    bunun yapılmasının nedeni format atılınca bütün dosyalar siliniyor.
    formattan sonra da yedeğinizi bilgisayara tekrar kopyalarsınız.

Benzer Başlıklar

1. format atma
    ersiniksar tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 26.01.2010, 20:58
  2. format atma...
    microbe tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 27.05.2007, 22:14
  3. format atma
    koraydemir tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7