PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 10 12345 ... SonSon
47 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    malesef 4 yıl daha afyon sonra

Smile bilgisyara format atma sıfırdan

arkadaşlar bi arkaadş var bilgisyaraına format atmak istiyor (ben soktum aklına bilgisayrcıya 20 ytl verceğine bi cd al 5tytlye falan onunla yap dedim)neyse şimdi ben yakın olsam ona gidecem ben atacağım formatı ama onun için bi anlatırmısınız üstümde kalmasın yapamazasa diye sağlam olsun hem benimde aklıma tyakılan bir iki soru var onlarıda öğrenmiş olurum

formata 20 ytl vermek yazik.... cd ye 5 ytl pahali 2 ytl fazla verme
    pcnet cok kere yazlidi en asagida basliklar var tiklayabilirisin

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    eski "Crazzy_alp"

WİNDOWS XP PROFESSİONEL KURULUM

1. XP CD’si bilgisayara takılır, sonra PC yeniden başlatılır.(Restart).
    2. PC açılırken, PC size bir soru soracaktır;”Herhangi bir tuşa basınız.” diye siz bu yazıyı gördüğünüz anda hemen bir tuşa basın ve önyüklemeyi başlatın burada herhangi bir tuşa basmak gerekmez.
    3. Önyüklemeden sonra kaşınıza “Kur’a hoş geldiniz” başlıklı bir pencere açılacaktır.Bu ekranı ENTER’a basarak geçebilirsiniz.
    4. ENTER’a bastıktan sonra karşınıza “Microsoft Windows XP Professional SON KULLANICI LİSANS SÖZLŞEMESİ” başlıklı bir pencere gelecektir bu pencereyi F8’e basarak geçebilirsiniz.
    5. F8’e bastıktan sonra karşımıza “Kur onarma” ekranı gelecek.Bu ekranı ESC’ye basarak geçiyoruz.
    6. ESC’ye bastıktan sonra karşımıza ”Aşağıdaki liste, bu bil…” ile başlayan bi pencere gelecek bu pencerede “D” tuşuna basıyoruz.
    7. “D”’ye bastıktan sonra karşımıza gelen ekranda ise ENTER’a basıyoruz.
    8. ENTER’a bastıktan sonra kaşımıza gelen ekranda ise “L” tuşuna basıyoruz ve bu aşamayı da geçmiş oluyoruz.
    9. “L”’ye bastıktan sonra karşımıza gelen ekranı da ENTER’a basıp geçiyoruz.
    10. ENTER’a bastıktan sonra kaşımıza gelen yeni ekranda ise “B&#246;l&#252;m&#252;, NTFS dosya sistemi kullanarak bi&#231;imlendir.”’i se&#231;iyoruz ve ENTER’a basıyoruz.(NOT:Yanında <&#231;abuk> yazmayanı se&#231;iyoruz)
    11. Kur bi&#231;imlendirme ekranı karşımıza geliyor burada bi&#231;imlendirmenin bitmesini bekliyoruz.
    12. Bi&#231;imlendirme bittikten sonra Hİ&#199;BİR tuşa basmıyoruz.Kur kurulumda gerekli olan dosyaları CD’den hard diskinize kopyalayacaktır burada da hi&#231;bir tuşa basmadan bekleyiniz
    13. Kopyalama bittiğinde Kur bilgisayarınızı yeniden başlatacaktır gene bir tuşa basmanız gerekmez.
    14. PC yeniden başladıktan sonra 2. maddede ki gibi gene ”Herhangi bir tuşa basınız.” yazısı &#231;ıkacaktır.AMA BU SEFER HERHANGİ BİR TUŞA BASMAYACAĞIZ.
    15. Ve kur ana y&#252;kleme işlemine başlayacaktır bu y&#252;klemede size sorulan sorularda herhangi bir şeyi değiştirmeyin fakat boşlukları kişisel olarak doldurun.

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    malesef 4 yıl daha afyon sonra

sağolun inşallah yardımcı olmuşumdur arkadaş sizede teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplar için

Benzer Başlıklar

1. format atma
    ersiniksar tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 26.01.2010, 20:58
  2. format atma...
    microbe tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 27.05.2007, 22:14
  3. format atma
    koraydemir tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7