PCnet

Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows XP
Bu Sayfayı Yenile bilgisyara format atma sıfırdan
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

_burak_ Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: malesef 4 yıl daha afyon sonra
Smile bilgisyara format atma sıfırdan - 01.05.2007, 14:35

arkadaşlar bi arkaadş var bilgisyaraına format atmak istiyor (ben soktum aklına bilgisayrcıya 20 ytl verceğine bi cd al 5tytlye falan onunla yap dedim)neyse şimdi ben yakın olsam ona gidecem ben atacağım formatı ama onun için bi anlatırmısınız üstümde kalmasın yapamazasa diye sağlam olsun hem benimde aklıma tyakılan bir iki soru var onlarıda öğrenmiş olurum
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan 01.05.2007, 14:40

formata 20 ytl vermek yazik.... cd ye 5 ytl pahali 2 ytl fazla verme
pcnet cok kere yazlidi en asagida basliklar var tiklayabilirisin
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

crazzy_alp Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: Arkandayım :D
Varsayılan 01.05.2007, 15:35

WİNDOWS XP PROFESSİONEL KURULUM

1. XP CD’si bilgisayara takılır, sonra PC yeniden başlatılır.(Restart).
2. PC açılırken, PC size bir soru soracaktır;”Herhangi bir tuşa basınız.” diye siz bu yazıyı gördüğünüz anda hemen bir tuşa basın ve önyüklemeyi başlatın burada herhangi bir tuşa basmak gerekmez.
3. Önyüklemeden sonra kaşınıza “Kur’a hoş geldiniz” başlıklı bir pencere açılacaktır.Bu ekranı ENTER’a basarak geçebilirsiniz.
4. ENTER’a bastıktan sonra karşınıza “Microsoft Windows XP Professional SON KULLANICI LİSANS SÖZLŞEMESİ” başlıklı bir pencere gelecektir bu pencereyi F8’e basarak geçebilirsiniz.
5. F8’e bastıktan sonra karşımıza “Kur onarma” ekranı gelecek.Bu ekranı ESC’ye basarak geçiyoruz.
6. ESC’ye bastıktan sonra karşımıza ”Aşağıdaki liste, bu bil…” ile başlayan bi pencere gelecek bu pencerede “D” tuşuna basıyoruz.
7. “D”’ye bastıktan sonra karşımıza gelen ekranda ise ENTER’a basıyoruz.
8. ENTER’a bastıktan sonra kaşımıza gelen ekranda ise “L” tuşuna basıyoruz ve bu aşamayı da geçmiş oluyoruz.
9. “L”’ye bastıktan sonra karşımıza gelen ekranı da ENTER’a basıp geçiyoruz.
10. ENTER’a bastıktan sonra kaşımıza gelen yeni ekranda ise “Bölümü, NTFS dosya sistemi kullanarak biçimlendir.”’i seçiyoruz ve ENTER’a basıyoruz.(NOT:Yanında <çabuk> yazmayanı seçiyoruz)
11. Kur biçimlendirme ekranı karşımıza geliyor burada biçimlendirmenin bitmesini bekliyoruz.
12. Biçimlendirme bittikten sonra HİÇBİR tuşa basmıyoruz.Kur kurulumda gerekli olan dosyaları CD’den hard diskinize kopyalayacaktır burada da hiçbir tuşa basmadan bekleyiniz
13. Kopyalama bittiğinde Kur bilgisayarınızı yeniden başlatacaktır gene bir tuşa basmanız gerekmez.
14. PC yeniden başladıktan sonra 2. maddede ki gibi gene ”Herhangi bir tuşa basınız.” yazısı çıkacaktır.AMA BU SEFER HERHANGİ BİR TUŞA BASMAYACAĞIZ.
15. Ve kur ana yükleme işlemine başlayacaktır bu yüklemede size sorulan sorularda herhangi bir şeyi değiştirmeyin fakat boşlukları kişisel olarak doldurun.
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Yer: istanbul
Varsayılan 01.05.2007, 16:14

merhaba
xp kurulum similasyonu
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

_burak_ Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: malesef 4 yıl daha afyon sonra
Varsayılan 09.05.2007, 12:00

sağolun inşallah yardımcı olmuşumdur arkadaş sizede teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplar için
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
format atma... microbe İnternet, Ağ ve Güvenlik 22 27.05.2007 22:14
format atma koraydemir Donanım 7 24.01.2007 13:49
format atma ersiniksar Donanım 3 21.12.2005 18:04
format atma emirhaNNN Yazılım 4 17.02.2005 20:17

vBulletin® Sürüm 3.8.2 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

Temmuz DVD'si, tam sürüm oyun ve film hediyeli PCnet Temmuz sayısı bayilerde.

Bilgisayar kitaplığı serisinin ilk kitabı "Sık karşılaşılan teknik sorunlara çözümler" bu ay hediye.

En Son Mesajlar

0 gösterim, 3 yanıt

63 gösterim, 9 yanıt

0 gösterim, 1 yanıt

13 gösterim, 16 yanıt

40 gösterim, 6 yanıt

27 gösterim, 12 yanıt

27 gösterim, 8 yanıt

101 gösterim, 12 yanıt

48 gösterim, 21 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

25 gösterim, 1 yanıt