PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows XP
Bu Sayfayı Yenile Garİp Bİr Hata
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan Garİp Bİr Hata - 09.05.2007, 20:10

Arkadşlar

C:\Documents and Settings\User' e girdiğimde garip bir şekilde ototmatik olarak

windows live ID kartoteksi açılıp login olmaya çalışıyor

bu neden olabilir ve nasıl engellerim?
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan 15.05.2007, 22:56

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: ltcelik Mesajı Görüntüle
Arkadşlar

C:\Documents and Settings\User' e girdiğimde garip bir şekilde ototmatik olarak

windows live ID kartoteksi açılıp login olmaya çalışıyor

bu neden olabilir ve nasıl engellerim?
Arkadaşım merhaba,
Başlığın ilgimi çektiği için kontrol ettiğimde acaba benim bilgisayarımda da böyle birşey varmıdır diye düşündüm ve kontrol ettiğimde maalesef aynı sorunla karşılaştım. Forumda daha fazla katılımcının olduğu yazılım bölümüne konuyu taşıdım. Bir arkadaş user32.dll dosyasından kaynaklanabileceğini ve başka bir bilgisayardan kopyalayıp değiştirmemi tavsiye etti. Değişikliği yaptım fakat sorun çözülmedi. Webde konuyu taradım bir sonuca ulaşamadım. Sonradan Nisan ayı otomatik güncellemelerinden birinin user32.dll dosyasında değişikliğe yol açtığı aklıma geldi ve Nisan-Mayıs güncellemelerini komple kaldırdım. Ayrıca Bilgisayarımı Mart ayı sonunda bir güne geri yüklediğimde sorun ortadan kalktı.
Umarım senin sorunun da çözülür. Yada çözdü isen neden kaynaklanıyormuş yazarsan güncellemelerin günahını almamış oluruz.
Kolay gelsin.
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Yer: Antalya
Varsayılan 15.05.2007, 23:03

Bana kalırsa nisan-mayıs güncellemeleriyle alakası yok.Tüm güncelleştirmeleri günü gününe yaparım ancak hiçbir sorun yaşamadım.
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan 17.05.2007, 22:23

Valla sebebini bilemeyeceğim ama sana tek şey söyleyim avast ı kullanma. ağırbir darbesini yedim. nod32 ye geçince bir sürü virüs çıktı ve sistem çöktü. işin daha kötüsü şu, bu bilgisayarda bilsa yüklü ve bilsa olan bilgisayara format atmak en aptalca şey. okulda idari görevliler bilir. yada öğretmenler diyeyim. ha bu mesaja gelince ben msn den kaynaklı olaiblir diye düşünüyorum. birde bende öyle bir kullanıcı yok. sadece kendi kullanıcım ve defaul user var. birde all user. onlarda şifre istemiyor.

En son acipinarli tarafından düzenlenmiştir : 17.05.2007 22:26.
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

efecanerdur Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: /dev/usb/izmir
Varsayılan 18.05.2007, 16:19

Bence bir fake yazılımı hiçbir zaman Windows kutularında *****@hotmail.com'u kullanmaz gibi geliyor bana. Sakın kanma!
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Hata GÜnlÜĞÜnde Olan Bİr Hata Hakkinda Bİlgİsİ Olanlar LÜtfen Bakin! kazanova52 Donanım 2 21.03.2007 17:50
msn garıp bir yazı GeCeCi_1 Yazılım 6 16.02.2007 02:41
ie degisik bi hata vermeye basladi, ne demek bu hata kodu? marilynmanson Yazılım 1 19.01.2007 11:37
walla hata üstüne hata nedir bu? emre329 Yazılım 1 13.03.2006 14:05
GARİP Ram Kullanınımı aytaccici Yazılım 5 21.04.2005 14:05

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.