+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Sistem Geri Yükleme Hata
-
16.08.2007 17:02 #1
- Katılım Tarihi
- 2007
Sistem Geri Yükleme Hata
Merhaba.Bilgisayarımda sistem geri yükleme yapamıyorum.Geri yükleme noktası oluşturabiliyorum.Geri yükleme noktası seçip başlattığımda,pc yeniden açıldığında değişiklik yapılmadı diye bir mesaj veriyor ve geri yükleme yapılmıyor.Neden kaynaklanır?Nasıl çözülür?
Bir de bir geri yükleme noktasında rar dosyam var onu nasıl çekerim..
Önemli olan o zaten.Onu alsam format atıcam.Bir de formattan sonra bu sorun düzelir mi??
Çok soru oluyor ama bir de;
Rapid den dosya indiremiyorum.Şöyle ki;

Avant mozilla explorer hepsinde aynı.
burada kalıyor ve devam etmiyor.Daha sonra da zaman aşımı diyip kapatıyor.Bunu nasıl çözeriz?
Cevaplarınız için teşekkürler...
-
06.11.2007 12:08 #2
Belki kayıt defterinde sorun vardır. Ben de iki gün önce denemek için kurcalamıştım. (muhtemelen bilgisayarın otomatik olarak oluşturduğu veya bizim oluşturduğumuz geri yükleme noktaları kayıt defterinde tutuluyor.)Regedit de birkaç dosya silmiş, sonra sistem geri yükleme yapmıştım. Yani yapamamıştım. Sistem geri yükleme yapılamadı diye rapor verdi. Yoksa başka durumlar da sistem geri yükleme başarılı olacaktır.
-
07.11.2007 12:57 #3
Sistem geri yükleme becerikli ve güvenilir bir uygulama deildir. Birçok kere başarızız olabilir. Rar dosyana ulaşmak mümkün olmaya bilir. Formak atarsan eski windosws XP nin oluşturduğu sistem geri yüklemelerini yeni XP 'bin ulaşamaycaktır. Silinen dosyaları geri getiren programlar ise bu rar dosyasıne ihtimalle ulaşamayacaktır. Zira sistem geri yükle dosyaları gizlidir ve Kilitlerinin açılmasıda mümkün değildir. Mecup programlarla sistem geri yükleme dosyalarına ulaşmakta pekde mümkün değildir. Zira bu dosyalr windows XP tarafından ustaca gizlenirler. Ulaşmak pekde mümkün değildir. Acele etme bir de bendeneyeyim.
-
10.11.2007 09:18 #4
Bak, şimdi de bende oluyor. Değişiklik yapılmadı mesajını ben de alıyorum. Daha önce yaptığımda da bu mesajı aldım. Bu kez de ben bir geri yükleme noktası oluşturayım dedim. (adına da bugün 10 Kasım olduğu için YAS adını verdim. Bazıları Atamızın kemiklerini sızlatıyor çünkü ama merak etmesin, biz varız) Buna çok takıldım. Durum raporu adına mı veriyor bu mesajı anlamadım. Benim temennim, bilgisayarda ne değişiklik yapıldı ki de sistem geri yükleme yapılsın diyor olması. Ama o da saçma geliyor bazen. Ayrıca rar'ların, ziplerin, özellikle kişisel verilerin sistem geri yüklemeyle alakası olacağını sanmıyorum. İçindeki sizin veri dosyanızsa özellikle.
En son ibanezRG2550E-GK tarafından düzenlenmiştir: 10.11.2007 09:25
-
10.11.2007 13:57 #5
evet erkedeşım alakası var hemde çok. Arkadaş rar dosyası olduğu sistem geri yükleme noktasına dönemezse o rar dosyasına uluşumaz. Arkadaşım denedim ve açıkça seni sistem geri yükleme özelliğin bozulmuş. O rar dosyasına uluşmanda pekde mümkün değil. Ama windows XP sidisinden XP tamir et seçeneğini kuullana bilirsin.
Benzer Başlıklar
-
sistem geri yükleme
ASABYO tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 18.03.2008, 01:10 -
sistem geri yükleme
yeah tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 07.02.2007, 12:23 -
sistem geri yükleme
tryaki tarafından Yazılım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 24.11.2005, 03:57 -
sistem geri yükleme ile geri getirilen programın kaldırlması
hackolpaxp tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 15.11.2005, 11:24 -
Sistem geri yükleme
MuRaT_131 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 09.07.2004, 11:37