PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan avast bilgisayarımı mahvetti

arkadaşlar bilgisayarımda avast home 4.7 yüklüydü ve başlangıçta virüs taraması yaptırdım. Fakat gerekli bir dosyayı silmiş her halde pc açılıyor ve hoşgeldiniz yazısı çıktığında "Explorer.exe - bileşenin konumu bulunamıyor normaliz.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir." diye bir uyarı çıkıyor. Tamam'a bastıktan sonra uyarı kayboluyor. Ama ondan sonra ekran donuyor ve sadece fareyi oynatabiliyorum. Bundan sonra hiçbir şey yapamıyorum. Güvenli modda ve daha ne kadar öne varsa hepsinde başlattım ama aynı şeyler tekrarlanıyor. Hiçbir simge görünmüyor. Arkadaşlar lütfen bana yardım...

bu sorun benimde başıma gelmişti. ama benim bilgisayarımı antivir mahvetti. arkadaşım tek çare format. ama önemli dosyalarım var kurtarmam lazım diyorsan. güvenli kipten gir. ama gireceğini sanmıyorum. hadi girdi diyelim. pc düzgün çalışıyorsa internet explorer a gir http://www.dll-files.com/dllindex/dl...shtml?normaliz sitesine gir ve normaliz dosyasını indir. daha sonra bu dll dosyasını c:\windows\system32\ nin içine at. şimdi reset at ve yeniden normal olarak windowsa gir. düzelecektir. eğer güvenli kipte pc açılmazsa sana format yolu gözüktü demektir

sistem cdnızı takın.daha sonra çalıştırı açıp su komutu yazın sfc /scannow bu uygulama bozuk dll dosyalarını degiştirmeye yarar işlem bitince restart yapın.avastı kaldırıp avira yükleyin free olanlar içinde en iyi virüs yazılılarından biridir.

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 9
    Son Mesaj: 25.06.2007, 14:36
  2. bilgisayarımı paylaşıyormuyum ??
    dursunnas tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 20.04.2006, 00:06
  3. Tweakui İconları mahvetti!
    startaylan tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 08.11.2004, 06:41
  4. bilgisayarımı kapatamıyorum...