PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Unhappy Zone Alarm Pro bilgisayarımı mahvetti yeniden yüklesem yine mahveder mi?

arkadaşlar zone alarm pro yüklemiştim yükledikten 2 gün sonra bilgisayarım internete girmemeye başladı.sonra bilgisayarcıya gittim bilgisayarcı zone alarm ın windows'taki bazı internet dosyallarını sildiğini söyledibende bunun üzerine pc mi formatladım (tabi bu olay 2 yıl önce oldu) benim sorunum şu zone alarm'ı yine kursam yine bu olay olur mu lütfen yardım edinnn
    TG

zone alarm antivirüs yazılımı değildir güvenlik duvarıdır. ayarlarını güzel yaptığınızda çok işeyarar aslında ben 1 sene kullandım çok memnun kaldım. daha çok ip saldırılarını önler ve portları kontrol eder. yani kısaca, pc ne giren bir trojan yada truva atı varsa onun internet bağlantısı kurmasını önler ve seni uyarır. sende istersen onaylarsın yada engellersin sana kalmış. yani bu virüsdür demez. ben artık kullanmıyorum. aslında hiçbir antivirüs kullanmıyorum. sistemimin imajını aldım. sorun olduğunda 2dk da tekrar kuruyorum.
    AMD ATHLON X2 7850 B.E. / GİGABYTE MA78GM-UD2H / KINGSTON 2X1GB 800MHZ / SAMSUNG 250GB IDE / LG 8X DVD RW

Zone alarm yerine comodo firewall pro kullan. Şuan için en iyi ve ücretsiz, türkçe güvenlik duvarıdır. Çok fazla sistem kaynağı tüketmez. Bir çok antivirüs yazılımı ile dost geçinir. Fazla sorun çıkarmaz.
    İndirmek için buyrun:
    http://www.personalfirewall.comodo.c...fic&country=TR

ben eskiden çok kullandım zone alarm ı ama xp ye kurduğumda hep böyle yapıyor wolwerin program için saol
    TG

zone alarm güzeldir ama internet baglantısını dahi yavaslatıyor sen kullanma bence gerek yok ya kim ne yapysın senın bilgisayarını gizli bilgiler yok ya

Benzer Başlıklar

1. avast bilgisayarımı mahvetti
    ygoksela tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 07.10.2007, 04:47
  2. zone alarm
    fuzep tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 15.10.2005, 16:42
  3. zone alarm alarm werdi!!!
    musti_7777 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1