PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
12 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Wink

Acer dedin ve tam üstüne bastın. hiç birşey yapmana gerek yok. Lisanlı Xp Cd almabada. Zira acer bilgisayarlarının yanında XP cd verilmez bunun yerine bir image yükleme cd verilir. Şimdi bilgisayarına Bir ardaşından XP cd alve tak kuruluma başla sakın format atma Disk biçimlendirme kısmı ekrana geldiğinde söyle bir şey göreceksin örnek olarak veriyorum seninkiyle birbir tumaz ama anlamana yardımcı olur
    örnek: C:/ 40 GB D:/ 40 GB ex3/ 1.5 GB
    Bu 1.5 GB kıssımda bilgisayarının XP yedeği vardır. Yanında verilen CD klanarak burdaki Xp yedeğini C:/ yüklüyor ve sizi zahmetten kurtarıyor.
    C:/ ve D:/ format atabilirsin ama kesinlikle Bu EX3 yazan kısma format atma dikkatli ol. Xp kurmadan önce C:/ format at ve yanında verilen CD Kurulumu yap. Yedeğin zaten hazır Nasıl kuracağın hakında ise verilen bu CD üzerinde ayrıntılı olarak bilgi vermiş. Aman o 1.5 Gb kısma zarar getirme.
    Tabiki baştan dediğim bigi 1.5 gb KISIM SENİNKİNDE DAHA KÜÇÜK VE BÜYÜK OLABİLİR. BAŞARILAR.

Yardimlarin İÇİn SaĞol Telekİnİze..her HalÜkarda Bİr Xp Cdsİne İhtİyaÇ Duyulyor Yanİ.yedeĞİm Harddİskİmde 1.5 Gb Kismda Dİyorsun....pekİ Bana Verİlen O Cd Dekİ İmage Dosyalarini Hangİ AŞamadan Sonra Sİsteme YÜklÜycem.ŞÖyle Dersek:
    1-arkadaŞtan Xp Cd Aldim Kuruluma GeÇtİm
    2-c Ye Format Attim
    3-yedeĞİ Bu 1.6gb Kismdan YÜkledİm
    4-bana Verİlen İmage Dosyalari Olan Acer Cd Sİnİ Takip Dos Ortaminda Mi Kopyalayacam..
    Bu Bendekİ Cd Yİ Hangİ AŞamada Ve Nasil ÇaliŞtircam Yada Sİteme KopyalayacaĞim..son Bİlgİ Olarak Bunuda Ayrintili Verebİlİr Mİsİn ArkadaŞim....telŞekkÜrler...

Wink

Arkadaşım Xp CD ile C: diske format attıktan sonra bilgisayarını yeniden başlat. Bu sefer xp CD çıkar ve Acerin verdiği Cd tak. Zatanacerin verdiği CD de boot olarak çalışıyo. acerin verdiği CD ile Kuruluma Başla. Zaten nasıl yükleyeceğin CD üzerinde yazıyo. Cd üzerinde yazanların Harfiyen uygulaman yeter. En fazla Bu yedekten XP kurmam 5 dakika sürer başarılar.

Sanırım yeterince açıklayıcı.

Yedek Alma (Create Image)

Geri Yükleme (Restore Image)

Alıntıdır.
    En son piRe_ tarafından düzenlenmiştir: 02.04.2009 00:57

Varsayılan verdiğiniz detaylı bilgi paylaşımı için teşekkürler

hepinize teşekkürler arkadaşlar...çok yardımcı oldunuz... umarım benzer problemi olan arkadaşlarada faydalı olmuşuzdur...

Benzer Başlıklar

1. arkadaşlar bana xp cd kopyası vermediler.
    kazanova52 tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 24.02.2008, 16:56
  2. Boot edilebilir WinXP Cd si...
    webbeast tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 09.02.2007, 16:31
  3. Yep yeni bir XP kopyası
    Tornaci tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 04.02.2007, 19:19
  4. boot edilebilir cd