PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows XP
Bu Sayfayı Yenile XP kurulumundan sonra açılışta sorun..
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan XP kurulumundan sonra açılışta sorun.. - 24.11.2007, 23:15

Sistemime XP kurdum ve açılırken bios ve anakart bilgileri geçtikten sonra,ekran siyah oluyor 10sn sonra altta gri bir bant geliyor bir müddet sonra bu bant dolup öyle windows xp açılırkenki ekrana geçiyor,ve toplamda bilgisayarın açılması uzun sürüyor..acaba driver mı eksik yükledim,yoksa xp cd'sinden mi anlayamadım..aygıt yöneticisinde sorun görünmüyor
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Soniya Kullanıcısının Avatar'ı

Varsayılan 25.11.2007, 00:39

tüm board driverleri yükledinmi? öncelik bunlari en yeni versionlari olarak indir ve yükle ...
bir donanim sorunu ola bilir, grafickarti ...
güvenli modunda ayni sorun varmi?
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Varsayılan 25.11.2007, 01:05

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: Soniya Mesajı Görüntüle
tüm board driverleri yükledinmi? öncelik bunlari en yeni versionlari olarak indir ve yükle ...
bir donanim sorunu ola bilir, grafickarti ...
güvenli modunda ayni sorun varmi?
öncelikle ilginz için teşekkürler..valla ben de anlamadım ama bi kere güvenli modda açtım az önce siz söyledkten sonra..tekrar yeniden başlattığımda o evre bir iki saniyeye düştü,halloldu diyebilirm..yine de driver ları netten araştırmayı düşünüyorum..
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Soniya Kullanıcısının Avatar'ı

Varsayılan 25.11.2007, 01:22

rica ederim, o zaman simdilik takim edin, eger birdaha olmasa, giliba hal edilmis sayilir
güncel driverler ve windows updatler yeni sisteme yüklenirse daha iyi olur, hatalarin cogunu zaten eski bir sistem yarata bilir ... simdilik kolay gelsin ...
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Varsayılan 25.11.2007, 01:43

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: Soniya Mesajı Görüntüle
rica ederim, o zaman simdilik takim edin, eger birdaha olmasa, giliba hal edilmis sayilir
güncel driverler ve windows updatler yeni sisteme yüklenirse daha iyi olur, hatalarin cogunu zaten eski bir sistem yarata bilir ... simdilik kolay gelsin ...
eyvallah...
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Formattan Sonra Oluşan Sorun. _nkA Donanım 9 16.02.2007 22:30
windows açılışta sorun var. scorpions78 Yazılım 1 07.04.2006 13:59
WindowsXP'de açılışta sorun var. ahmet273 Yazılım 8 17.01.2005 23:05
lg cd rom mandrake 9.2 kurulumundan sonra çalışmıyor darkfuneral Donanım 1 03.02.2004 04:19
pirize taktıktan sonra ilk açılışta kitlenme... gozcelik Donanım 14 20.02.2003 13:46

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.