XP kurulumundan sonra açılışta sorun.. -
24.11.2007, 23:15
Sistemime XP kurdum ve açılırken bios ve anakart bilgileri geçtikten sonra,ekran siyah oluyor 10sn sonra altta gri bir bant geliyor bir müddet sonra bu bant dolup öyle windows xp açılırkenki ekrana geçiyor,ve toplamda bilgisayarın açılması uzun sürüyor..acaba driver mı eksik yükledim,yoksa xp cd'sinden mi anlayamadım..aygıt yöneticisinde sorun görünmüyor
tüm board driverleri yükledinmi? öncelik bunlari en yeni versionlari olarak indir ve yükle ...
bir donanim sorunu ola bilir, grafickarti ...
güvenli modunda ayni sorun varmi?
tüm board driverleri yükledinmi? öncelik bunlari en yeni versionlari olarak indir ve yükle ...
bir donanim sorunu ola bilir, grafickarti ...
güvenli modunda ayni sorun varmi?
öncelikle ilginz için teşekkürler..valla ben de anlamadım ama bi kere güvenli modda açtım az önce siz söyledkten sonra..tekrar yeniden başlattığımda o evre bir iki saniyeye düştü,halloldu diyebilirm..yine de driver ları netten araştırmayı düşünüyorum..
rica ederim, o zaman simdilik takim edin, eger birdaha olmasa, giliba hal edilmis sayilir
güncel driverler ve windows updatler yeni sisteme yüklenirse daha iyi olur, hatalarin cogunu zaten eski bir sistem yarata bilir ... simdilik kolay gelsin ...
rica ederim, o zaman simdilik takim edin, eger birdaha olmasa, giliba hal edilmis sayilir
güncel driverler ve windows updatler yeni sisteme yüklenirse daha iyi olur, hatalarin cogunu zaten eski bir sistem yarata bilir ... simdilik kolay gelsin ...