PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Dosyaları açamıyorum Yardım!!!!

arkadaşlar bilgisayarıma indirdiğim program ve oyun dosyalarını açamıyorum.karşıma hep not defteri şeklinde geliyor birlikte açtığım hiçbir program ile de açıkmadı Acil Yardım
    saygılar

Wink

arkadaşlar bilgisayarıma indirdiğim program ve oyun dosyalarını açamıyorum.karşıma hep not defteri şeklinde geliyor birlikte açtığım hiçbir program ile de açıkmadı Acil Yardım
    saygılar:sad:

arkadaşım bu hatayla ilgili bir resim koyarsan sana hemen yardımcı olurum.

Zira seni yanlış yönlendirmeyeyim. Bu duruma Winrar programının sebet olduğunu düşünüyorum. sen bir resim koyana kadar ben yinede bir çözüm yöntemi sunayım. Bilgisayarını güvenli kipte aç administrator kulanıcısı ile oturumu aç. denetim masasından kullanıcı hesaplarına gir. Burda 3 hep adı görünecektir. administrator guest ve senin kendi oluşturduğun hesap
    burada çok dikkatli davranman gerekiyor. Öncelikle kendi kulanıcı hesabını sil. silme işlemi sırasında dosyaları tut seçeneğini huhakkat işaretler zira c:/ dosyların silinecektir. kullanıcı hesabı silindikten sonra yeni yeni hesap adıyla bir kullanıcı oluştur. oluşturduğun kulanıcı hesabını oluştururken bilgisayar yöneticisi olarak seç sınırlı kullanıcı olarak değil.
    En son telekinize tarafından düzenlenmiştir: 30.11.2007 16:21

Alıntı Orijinalini Gönderen: telekinize Mesajı Görüntüle
    saygılar:sad:

arkadaşım bu hatayla ilgili bir resim koyarsan sana hemen yardımcı olurum.

Zira seni yanlış yönlendirmeyeyim. Bu duruma Winrar programının sebet olduğunu düşünüyorum. sen bir resim koyana kadar ben yinede bir çözüm yöntemi sunayım. Bilgisayarını güvenli kipte aç administrator kulanıcısı ile oturumu aç. denetim masasından kullanıcı hesaplarına gir. Burda 3 hep adı görünecektir. administrator guest ve senin kendi oluşturduğun hesap
    burada çok dikkatli davranman gerekiyor. Öncelikle kendi kulanıcı hesabını sil. silme işlemi sırasında dosyaları tut seçeneğini huhakkat işaretler zira c:/ dosyların silinecektir. kullanıcı hesabı silindikten sonra yeni yeni hesap adıyla bir kullanıcı oluştur. oluşturduğun kulanıcı hesabını oluştururken bilgisayar yöneticisi olarak seç sınırlı kullanıcı olarak değil.
    teşekürler yardımlarınız için resim koyamıyorum çünkü mesajı işyerinden başka bilgisayardan gönderiyorum

resimdeki gibi yap ve onayla.

[QUOTE=piRe_;1068351]resimdeki gibi yap ve onayla.

[/dedQUOTE]

Benzer Başlıklar

1. zipli dosyaları açamıyorum
    cihanto tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 09.02.2007, 00:11
  2. Dosyaları Paylaşıma Açamıyorum Bu hata Ne demek?
    wasabi121 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 14.10.2006, 10:34
  3. Yanıt: 12
    Son Mesaj: 14.07.2006, 10:31
  4. exe. uzantılı dosyaları açamıyorum...
    suheyp56 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 05.06.2005, 20:57
  5. temprorary internet files daki dosyaları açamıyorum neden?
    gokturk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 18.01.2005, 10:58