PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Unhappy regedit,sistem geri yüklemelerde hata

arkadaşlar ben ilk önce bu siteyi acanlara çok teşekkür etmek istiyorum.Çünkü 1 haftadır görev yöneticisi calışmıyordu aramalar sonucu bu siteyi buldum ve pire arkadaşın başka bir üyeye yazdığı çözümü kendime uyguladım ve karşımda görev yöneticisi tıkır tıkır işledi.Ben pire arkadaşa teşekkürümü bir borç biliyorum sağolasın PİRE..Gelelim diğer sorunlarıma ben resim olarak gönderdim lütfen bir çözüm bulabilirmisiniz ?

1. resimde registry'e erişim yönetici tarafından iptal edilmiş yani kısıtlı bir kullanıcı ile oturum açmışsın.
    2.sistem geri yükleme noktasından sonra ağ kimlik adını değiştirmişsin geri yüklediğin zaman onlar yedek alındığı tarihteki isimlerine dönecektir diyor.geri yüklemeden sonra Bilgisayarım-özellikler-bilgisayar ismine gelip oradan ağ ismini değiştirebilir tekrar İlker yapabilirsin.
    3. ve 4. resim ise eğer sorunun errrorlar ise onlara çift tıklayıp neyin ve neden hata verdiklerine bakabilirsin.
    En son ascreus tarafından düzenlenmiştir: 10.02.2008 23:50
    A-DEeP

Alıntı Orijinalini Gönderen: ascreus Mesajı Görüntüle
    1. resimde registry'e erişim yönetici tarafından iptal edilmiş yani kısıtlı bir kullanıcı ile oturum açmışsın.
    2.sistem geri yükleme noktasından sonra ağ kimlik adını değiştirmişsin geri yüklediğin zaman onlar yedek alındığı tarihteki isimlerine dönecektir diyor.geri yüklemeden sonra Bilgisayarım-özellikler-bilgisayar ismine gelip oradan ağ ismini değiştirebilir tekrar İlker yapabilirsin.
    3. ve 4. resim ise eğer sorunun errrorlar ise onlara çift tıklayıp neyin ve neden hata verdiklerine bakabilirsin.
    tesekkürler dediklerinizi birazdan yapacağım,sonucu bildiririm.
    ben girdim ama gene düzeltemedim..1.sorunda erişim yönetici tarafından iptal edilmiş tamam ben nasıl düzeltirim?, diyorum.
    2.sorundada yedek alındığı tarihin öncesine gidiyorum sistemde değişiklik yapılmadı, o güne(benim ayarladığım15.gün öncesine) dönüş yapılamadı diyor.Nasıl o güne geri döndürürüm?
    3.4.sorunlarda da girdim hataları okuyorum ama düzeltemiyorum,bişi yazamıyorum Ben bu sorunları çözemiyorum
    En son Tweetyy tarafından düzenlenmiştir: 11.02.2008 03:36

Benzer Başlıklar

1. Sistem Geri Yükleme Hata
    Yojima tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 10.11.2007, 14:57
  2. sistem geri yükleme
    sensizim2323 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 10.04.2007, 20:22
  3. Sistem geri yükleme
    ozerakgul tarafından Yazılım forumunda