PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows XP
Bu Sayfayı Yenile arkadaşlar pc le ilgili büyük sorunum var.
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan arkadaşlar pc le ilgili büyük sorunum var. - 30.04.2008, 23:07

Arkadaşlar geçen akşam bilgisayarıma virüs bulaştı ne yaptıysam temizleyemedim bende format attım xp yi yeniden kurdum ve bilgisayarım anakart driver cd sini msı yi yükledim ama yinede bilgisaarım ses kartımı görmüyor ses kartı realtek realteki görüyorum ama saatin yanındaki hoparlör simgesi yok bakıyorum görmüyor.media player de müzik açtığımda '' Ses aygıtında bir sorun olduğundan Windows Media Player bu dosyayı yürütemiyor. Bilgisayarınıza yüklü bir ses aygıtı olmayabilir, başka bir program tarafından kullanılıyor veya doğru çalışmıyor olabilir.'' şöyle bir yazı çıkıyo ses driverini defalarca yükledim yinede olmuyor bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski
Forum Gurusu

turuncu_yesil Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2004
Yer: Eskişehir
Varsayılan 30.04.2008, 23:11

Normal Realtek sürücü kurulumunu yaptıktan sonra;

Bilgisayarıma sağ tık|Özellikler|Donanım|Aygıt yöneticisi
ni açın. En altta SİSTEM AYGITLARININ altında sarı ünlem işaretiyle bir PCI device göreceksiniz. Sağ tıklayın,
Sürücüyü güncelleştir > Hayır, Bu kez değil > Listeden ya da belirli bir konumdan yükle (Gelişmiş) i seçip ileri diyoruz. Gelen ekranda arama şu konumu da içersin: yazan yerde işaret yoksa mouse ile tıklayarak işaretliyoruz. Hemen altında boş bir satır olacak. Bu satıra şunu yapıştırın.

C:\Program Files\Realtek\InstallShield

Daha sonra ileri'yi tıklayıp herşeyi onaylayarak kurulumu tamamlayın. Bilgisayarı yeniden başlatın.

TuRuNCu&YeŞiL

http://tuye.wordpress.com

En son turuncu_yesil tarafından düzenlenmiştir : 30.04.2008 23:14.
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 03.05.2008, 22:41

Merhaba ;

eğer sorunun hala çözülmediyse bence birde service pack yüklemeyi dene. Çünki benimde bir laptop'da xp kurduktan sonra başıma geldi. SP2 yükledim sorun çözüldü. Kolay gelsin
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
arkadaşlar modemle ilgili bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim bayro Donanım 1 05.11.2007 11:49
arkadaşlar forumla ilgili büyük bir sorunum var bunun nedeni nedir? kutluhanmetin PCnet 28 03.07.2007 18:46
Arkadaşlar RAR la ilgili bi sorunum var. istasyon Yazılım 6 09.08.2005 21:06
Arkadaşlar biostan işemci hızıyla ilgili bir sorunum var bora879 Donanım 2 01.04.2005 15:40
büyük sorunum var arev Yazılım 3 06.02.2004 12:03

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.