PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows XP
Bu Sayfayı Yenile Windows XP SP 3 Tr indirin.
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#21) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Yer: İstanbul
Varsayılan 07.05.2008, 02:37

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: turkceye_evet Mesajı Görüntüle
Kararlı Son(final der ing. bazıları) Sürüm öncesindeki Aday Sürüm demektir aslında...

Türkçesini belirtmeyen arkadaşlar Release Candidate diyerek ingilizcenin hüküm sürmesine yardım ediyorlar ne yazık ki
Türkçesini belirtmediğim için özür dilerim. Amacım Moderatör arkadaşımın tabiriyle "İngilizcenin hüküm sürmesine yardım etmek" değil, sadece SP3 yüklemesini önemseyen arkadaşlara neyi indirip-yükleyecekleri hakkında küçük bir bilgi vermekti.

Windows Xp SP3 son kullanıcı (Final) sürümü dün itibariyle Microsoft Download Center'da yayınlandı.

SP3 Türkçe Ağ Yükleme Pakedi Yükleme Ayrıntıları

http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=tr

SP3 Türkçe CD İmaj Pakedi Yükleme Ayrıntıları

http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=tr

İngilizce ve farklı dillere Yükleme Ayrıntıları sayfalarında "Dili Değiştir" i kullanarak ulaşabilirsiniz.

Daha önceki linklerden indirilen paketleri kaldırıp bu sürümleri yüklemekde , Windows Cdsine entegre ederken de bu yeni paketleri kullanmakda yarar var.

Get Ready For The Next Battle

En son turkceye_evet tarafından düzenlenmiştir : 18.05.2008 02:03.
Alıntıyla Yanıtla
  (#22) Eski

Leylek Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Yer: Antalya
Varsayılan 09.05.2008, 16:00

Alıntı:
AMD Sistemlerde SP3 Sorunu
Windows XP Service Pack 3'ü kuran bazı AMD işlemciye sahip bilgisayar kullanıcıları, bilgisayarlarını tekrar açamadılar. Sorunun kaynağı ve çözüm yolu burada!

Birçok markaya ait bilgisayarların, AMD işlemciye sahip modellerinde Windows XP Service Pack 3 kurulumundan sonra bazı sorunlar çıkabiliyor. Bilgisayarlarda, mavi ekran hatası verip sürekli yeniden başlamaları gibi bir sorun gözlemlenebiliyor. Service Pack 3 kurulumunun hemen ardından yeniden başlatma sırasında gözlenen hataya, farklı işlemciler için yazılmış olan ACPI sürücüleri sebep oluyor.

Sorunun Kaynağı

Birçok bilgisayar üreticisi, bilgisayarlarına kurdukları işletim sistemi görüntülerinde hem Intel (intelppm.sys) hem de AMD (amdk8.sys) için ayrı ayrı ACPI sürücüleri mevcut. Normal şartlar altında bu sürücülerden sadece bir tanesi, uygun olan sisteme göre çalışıyor ve bilgisayar sorunsuzca kullanılıyor. Fakat Service Pack 3 kurulumundan sonra bazı şeyler yanlış gidiyor ve intelppm.sys devreye girerek sistemin doğru şekilde çalışmasına engel oluyor.

Çözüm Yönetmi

Bu sorunu çözmeniz için iki yöntem mevcut. İsterseniz bilgisayarı güvenli kipte başlatabilirsiniz, isterseniz de Windows XP CD'sinden sistemi başlatıp kurtarma konsoluna girebilirsiniz.

:: Kurtarma konsolundayken: sc config intelppm start= disabled
:: Güvenli kipte başlattığınızda, komut satırındayken: disable intelppm

...komutlarını yazarak huzura erebilirsiniz. Sonuçta AMD işlemciye sahip bir sistemde intelppm.sys dosyasına ihtiyacınız olmayacak. Artık sorunsuzca WindowsXP Service Pack 3 ile çalışmaya devam edebilirsiniz.

ALINTIDIR.

Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir
Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Alıntıyla Yanıtla
  (#23) Eski

hopaligfbli Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: istanbul
Varsayılan 12.05.2008, 23:04

Bu RTM sürümü galiba.Final sürümünü indirirseniz daha az sorunla karşılaşırsınız.

http://download.microsoft.com/downlo...P3-x86-TRK.exe
Alıntıyla Yanıtla
  (#24) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Thumbs down Gerçekleri büyüteçle görün - 12.05.2008, 23:26

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: incelemeelemani Mesajı Görüntüle
Hani meşhur microsoft firmamız xp ye desteğini kesmek üzereydi. Millet vistayı sevemedi. Sevdirmeye çalışıyor. İster inanın, ister inanmayın tek derdi bu. Biliyorsunuz xp ilk çıktığında, "boşver ya acayip kasıyor" tarzı konuşmalar yapardık. Şimdi ki konuşmalarımız ise "Boşver ya vista bitmiş oğlum. Acayip kasıyor" Sizce fark var mı?
siz demekki dendik bilgisayarda vista deniyosunuz vistalara 2 gb ram 200 gb hdd tak işlemcin overclock yapılmamış 2.4 ghz nin üstünde olsun
sürümü ultimate ya da enterprise olsun sen o zaman gör sen mi sinirden kasılcan bilgisayar mı kasılcak
Alıntıyla Yanıtla
  (#25) Eski

gooddialogue Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Yer: yurtdisi
Exclamation 17.05.2008, 07:18

mikrosoftun yaptigi aciklamaya göre sp3 ü kuranlarin bilgisayarlarinda ie7 kaldirilmiyor. yani ie6 ye gecis yapilamiyor. ekle/kaldir da ie7 yi silme secenegi bulunmuyor. ie7 yi kaldirabilmek yada ie6 yi kurabilmek icin sp3 ü kaldirmak gerekiyor.

kaynak: chip.com.tr
Alıntıyla Yanıtla
  (#26) Eski

kamasylar Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: Trabzon/Turkey
Varsayılan 27.05.2008, 19:42

Bence yüklemeyin boş yere sistemin kasmasını 2 katına çıkartıyor ramdan çok yiyor.
Alıntıyla Yanıtla
  (#27) Eski

Katılım Tarihi: 2005
Yer: istanbul
Varsayılan 05.06.2008, 17:06

ben 1 ay once indirdim hiç bi sorun yok şimdi acaba final surumunu tekrar kurmalımıyım yoksa onla devam mı ediyim?
Alıntıyla Yanıtla
  (#28) Eski

Varsayılan 07.06.2008, 19:06

arkadaşlar bende yeni pc kullananıcısı sayılırım. alırken pc de vista vardı tabi bende pc yı ondan öğrendim. pc alalı 3 ay felan oldu tabi ama baktım hemen heryerde xp kullanılıyor ve bende xp yabancı kalmayayım diye sp2 xp kurdum.şunu söyleyeyim resmen hayal kırıklıgına uğradım xp hızlıdır diyenler hızlı açılır diyenler hepsi boş vista kullanımı hem kolay hem görsel vede benim pc için xp den hızlı ..bende xp yükledim dedim exp7 win11 felan ugraşmayayım sp3 kurdum ama degişen bişe yok .elle kurdum birde vista kenar çubuklarını çok alışmışım xp için de böyle araçlar var mı ?
Alıntıyla Yanıtla
  (#29) Eski

Radeon700 Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: İstanbul
Varsayılan 11.06.2008, 00:23

Bende Yükledim bazı özellikler geldi

Sistemim Benim
-----------------
İntel Pentium 4 2.80 GHZ
Ati RadeonX700 Se 256 Mb 128 Bit
Khingston 1.5 GB Ram
Seageate 160 Gb Hard Disk
ASUS DVD-CD RW
Asus P5GV-MX Anakart
Windows XP Home Editon SP3
Alıntıyla Yanıtla
  (#30) Eski

Varsayılan 16.06.2008, 11:40

ben indirdim pack3 kurdum bilgisyar kafayı yedi sanırım bende ki xp den kaynaklanıyor
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Gönderim Kuralları
Yeni başlık açamazsınız
Yanıt yazamazsınız
Eklenti gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB kodu Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Driving Speed 2 ücretsiz indirin Darksector Oyunlar 2 17.04.2008 02:22
YouTube videolarını indirin keremtamkoc Yazılım 6 22.07.2007 16:36
En yeni klipler hemen indirin pirateofthehell İnternet, Ağ ve Güvenlik 3 17.08.2005 13:14
MP3'leri direkt buradan indirin.. startaylan İnternet, Ağ ve Güvenlik 32 27.01.2005 19:50
nfs undergrand php nuke themesini indirin spartakus Web ve Grafik Tasarımı 3 11.10.2004 11:07

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

En Son Mesajlar

25 gösterim, 1 yanıt

25 gösterim, 1 yanıt

39 gösterim, 1 yanıt

44 gösterim, 5 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

21 gösterim, 1 yanıt

17 gösterim, 3 yanıt

116 gösterim, 10 yanıt

24 gösterim, 2 yanıt

109 gösterim, 10 yanıt

15 gösterim, 2 yanıt