PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan win xp kapanmıyor yardım?

arkadaslar başlattan win xpyi kapat dıyorum sonra dogal olarak winxp kapaıyor dıyor ama ole kalıyor bunun sebebi ney şimdiden teşşekürler

Daha 2 Hafta Önce Böyle Bir Pc Formatladım. Ama Formatlamadan Önce Bütün Yolları Denedim Ama Olmadı. Bende Formatladım. Virüs Olabilir Demiyorum Kesinlikle Virüs O. Kaspersky Veya SpayWare Doctor İle Pc'yi Tarat. Bi Kaçtane Virüs Sileceklerdir. Taratmayı Ağ Kablonu Keserek Yap. Taratmadan Sonra Düzelmez İse Yedeklerini Alıp Formatlarsın.
    Sen Hiç FIRTINA Gördünmü Gülüm. Ben Senin Görmediğin FIRTINA'larda Büyüdüm.

Eğer pc nin özellikleri eskiyse pc nin çok ısınmasından da kaynaklanıyor olabilir. Donma olabilir.
    Ama yok herzaman böyle yapıyor dersen format iyi bir çözüm...

team1
    Misafir

dostum boşver normal kapanmasın zaten bi halta yaradıgı yok cidden inanırmısın bilmem ama bi pc var pek kafaya takmadıgım oda çok çok ama çok geç kapanıyo artık bıktım ve güç kutusundan kapatır oldum baktım hiçbi değişiklik yok bigün dedim bozulacak düzeltiyim düzelttim kapattım pc yi normal yolla kapadım :S xp bidaha açılmadı hep açılma başlancıgında bott ettikten sonra fır fır geçerken reset atmaya başladı

Benzer Başlıklar

1. pc kapanmıyor
    rebel_ tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 20.12.2006, 23:44
  2. pc kapanmıyor yardım lütfen
    fuzep tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 04.01.2006, 01:39
  3. xp kapanmıyor
    intel tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7