PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows XP
Bu Sayfayı Yenile mavi ekran hatasını küresel ısınmamı yaptırdı
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#6) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan 23.07.2008, 21:35

Dostum gerçektende hepsi iyidir

Pardus 2008 www.pardus.org.tr

Kubuntu 8.0.4.1 http://www.kubuntu.org/getkubuntu/download

mandriva 2008.1 www.mandriva.com

Pardus için bildiğiniz gibi oldukça Türkçe döküman var

Kubuntu alışkanlık yapabilir Debian tabanlı sağlam bir dağıtım

mandriva 2008.1 bence mandriva ve pardus ta karar kılın zira 3 boyut derseniz Pardus ta bunu yapmak çok kolay ve yeni başlayanlar için önermek en iyisi 3 boyutu ise ufak bir arama ile ayarlamak o kadar zevkliki

mandriva ise www.enixma.org da mandriva ile ilgili bir çok döküman var enixma dergilerini indirmenizi tavsiye ederim enixma yı okuyarak mandriva uzmanı olabilirsiniz

Pardus, mandriva, kubuntu, bence yeniysen Pardus yok mücadeleciyim ben bu işi yılların dünya dağıtımı ile öğrenecem diyorsanız mandriva

Ama www.enixma.org Bi ton Linux Bilgisi orada
Alıntıyla Yanıtla
  (#7) Eski

guray_karadeniz Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: izmir\karşıyaka\örnekköy
Varsayılan 23.07.2008, 21:37

linux kullanmak windows gibi değildir her oyun açılmaz donanımlarında sürücü sorunu yaşayabilirsin bence sen virüs tarması yaptır ramlerin yerini değiştir saçma bi yöntem gibi gelebilir ama çoğu zaman işe yarar linux öğrenmek istersende www.linuxnet.com.tr yardımcı olur

----GK----
TÜRKÇE RAP
RAPLİCA
Alıntıyla Yanıtla
  (#8) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 23.07.2008, 21:42

ben pardus kullanıyordum zaten arkadaş üç boyut diyince heyecanlandım ancak bildiğim şeymiş ama üç boyut görmedim pardusta yeni yamalar filan çıktı heralda bakalım nasip tekrar döneriz belki şu sorunu çözeyimde bu sorun pardusta olsa yine yapar zannetmiyom
Alıntıyla Yanıtla
  (#9) Eski

imm0rtal69 Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: Tekirdağ
Varsayılan 23.07.2008, 21:43

Ben Şu An Ubuntu Kullanıyorum Ve Bütün Donanımlarımı Eksiksiz Tanıdı.Ama Sorunum Yeterli Yazılım Bulunmamasıdır.1 Haftadır Limewire Dışında Şarkı Yükleme Programı Arıyorum Hala Bulamadım.

O Artık Linuxçu
Alıntıyla Yanıtla
  (#10) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan 23.07.2008, 21:58

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: guray_karadeniz Mesajı Görüntüle
linux kullanmak windows gibi değildir her oyun açılmaz donanımlarında sürücü sorunu yaşayabilirsin bence sen virüs tarması yaptır ramlerin yerini değiştir saçma bi yöntem gibi gelebilir ama çoğu zaman işe yarar linux öğrenmek istersende www.linuxnet.com.tr yardımcı olur

Bak işte ben burda iken Linux a haksızlık ettirmem bu biline

Şimdi gel gelelim söz konusu güzellemelerinizi çürütmeye

Güncel bir Linux dağıtımı edinin yani Linux cd si indirin mesela Kubuntu veya ubuntu, pardus, veya mandriva veya başka bir linux dağıtımı

bir de elinizde Xp yada Vista Dvd si olsun

iki işletim sistemini kullanmak için en bilindik yöntemlerden biri önce Wİndows kurun ve hiç bir Driver cd sinden driver kurmayın sonra ise Linux dağıtımı kurun bakalım hangisi çok daha fazla donanım tanıyor özellikle Xp ortada çırılçıplak mahçup ve utangaç şekilde durmazmı Vista nın da pek farkı yok ama linux a Dijital fotoğraf makinenizi bile yapılandırabilirsiniz uç donanımlara gidelim Özellikle yazıcı markanız HP ise tanıyamayacağı yapılandıramayacağı modeli yok gibi haricinde bir çok yazıcınız tanınacaktır Peki ya XP ve vista?

Linux ta güncel bir çok donanımınız tanıcaktır Nvidia ve ati kartlar da ise bazı dağıtımlarda kapalı kaynak driver ları entegre bulunur ör: mandriva 2008.1 one cd. ör: bu cd yi takar takmaz açılır açılmaz 3D masaüstü karşınızda onu bunu yapmaya bile gerek kalmadan

Pardus ta Pisi arabirimde uygun Nvida paketini seç al sana ekran kartın tanıındı Ubuntuda Donanım belirleme aracı şak diye ürünün driver ını buluyor indiriyor ve kuruyorsunuz ayrıca Nvidia ve Ati ekran kartları için ENVY aracı kadar kolay bişi yok sadece Envy de kartınızın Nvida mı Ati olduğunu seçin o sizin için en güncel driver ı bulsun her şey bu kadar kolay

evet buyrun deneyin bakalım sonra kendiniz ikna oluun

Söz konusu Linux dağıtımları için hazırlanan ve çok sayıda 3D oyun var araba oyunundan tutunda denizaltı uçal simulasyonu FPS RPG tarzı oyunlar oldukça fazla oyun çeşitlilği var

ayrıca gel gelelim oyun çeşidi yokmuş oyun yokmuş

Wİndows oyunlarını Linux taki Wİne aracı ile çalıştırabiliyorsun ve bir çok Wİndows programını

aşağıda Wİne ile çalışabilecek oyun listeleri var aşağıdaki oyunları hepsini çalıştırır

http://linuxnet.com.tr/modules.php?n...wtopic&p=78416

Linux virussuz mavi ekransız donmasız bir de Xp gibi bir kaç ay kullanda yavaşlasın Linux ta yavaşlık sorunu yoktur çökme göçme sorunları yok denecek kadar azdır

Denemeden kullanmadan görmeden bilmeden önyargıyla yaklaşanlar bari bırakın da başka insanları etkilemeyin yanlış ve bilgisizce yaklaşımlarınızla

Önce bi deneyin kurun kullanın öğrenin ondan sonra hangisi iyi kendiniz karar verin
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Mavi Ekran Problemi (Video - Ekran Kartı) fatcot85 Donanım 22 07.10.2008 10:50
Küresel isinmaya karsi eylem intricate İnternet, Ağ ve Güvenlik 6 23.02.2007 13:21
açılış ta mavi ekran ekran kartılamı ilgilidir marihuana Donanım 2 26.09.2005 16:55
İnternette küresel alarm Spy_ İnternet, Ağ ve Güvenlik 0 26.04.2004 08:18
arkadaşlar asrın hatasını yapıp 128 fx5200 ekran aldım S.O.S ahmedavid Donanım 11 20.12.2003 11:49

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

En Son Mesajlar

128 gösterim, 13 yanıt

536 gösterim, 11 yanıt

9 gösterim, 0 yanıt

13 gösterim, 1 yanıt

6 gösterim, 0 yanıt

289 gösterim, 11 yanıt

8 gösterim, 0 yanıt

35 gösterim, 6 yanıt

92 gösterim, 8 yanıt

54 gösterim, 2 yanıt

31 gösterim, 2 yanıt