PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234
18 sonuçtan 16 - 18 arası sonuçlar

Mavi ekran anakartta yazılımsal sorun olduğunda (BIOS çöktüğünde vs) geliyor herhalde.

Varsayılan Mavi Ekran

Arkadaşlar bende de oluyodu ancak bilgisayarcılara sordum çok araştırdım format atttım falan deerken herkes başka bişey diyodu bizim tanıdığımız bi bilgisayarcı bıos güncellenmesi gerekiyo dedi ancak bu aynı zamanda çok tehlikeli bende genelde video açınca oluodu ama pc netin 2006 da verdiği bi dergi sayesinde geçti teşekkürler

Alıntı Orijinalini Gönderen: pelitt Mesajı Görüntüle
    Arkadaşlar pc özelliklerim aşşağıda makinada bir gariplik var
    Önceden zorlansa dahi mavi ekran çıkmıyordu donup 5-6 sn sonra tekrar kaldığı yerden çalışıyordu şimdi ise bi mavi ekran PAGE FAULT IN NON PAGE AREA uyarısı sayfanın altında belleğe yazılıyor 1-2-3.. diye sayan bir not nedeni ne olabilir pc kışın alındı (kaloriferli ev sıcaklıktanmı desem olmaz heral) birde bu not çıkarsa power basılı tutup kapama mı daha iyi yoksa resetmi

bios ayarlarını default yapmıştım acaba max sıcaklık vs. mi aşağımı indi ondan yapar oldu

Bana hd,ekran kartı, cpu ,max, oluyosa ram,sıcaklıklarını söylermisiniz kaçı geçmiyecek
    Bende de oluyordu çesitli yöntemler kullanarak bir müddet baş ettim
    HDD formatla Vista kurarken şifre gir Driverleri kontrol et güncellemeleri kapat fakat bunlar kısa süreli çare oldu ama şimdi yok neden yok anlatayım

Benim Power supply yandı yanarken hardiskkin üzerindeki iki tane chipte yandı ben bu chipleri bir elektronikciye değiştirttim şeytan kullagına kurşun o gün bugündür (bir hafta) olmuyor HDD nin kafa atmasına sebeb olan bazı programlar bu mavi ekran olayına sebebiyet veriyor aynı şeyi yapan birde virüs var :mrgreen:
    :mrgreen:Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Anayasanındır

Benzer Başlıklar

1. Mavi Ekran Problemi (Video - Ekran Kartı)
    fatcot85 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 07.10.2008, 09:50
  2. Küresel isinmaya karsi eylem
    intricate tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 23.02.2007, 12:21
  3. açılış ta mavi ekran ekran kartılamı ilgilidir
    marihuana tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 26.09.2005, 15:55
  4. İnternette küresel alarm