Alıntı:
Orijinalini Gönderen: pelitt
Arkadaşlar pc özelliklerim aşşağıda makinada bir gariplik var
Önceden zorlansa dahi mavi ekran çıkmıyordu donup 5-6 sn sonra tekrar kaldığı yerden çalışıyordu şimdi ise bi mavi ekran PAGE FAULT IN NON PAGE AREA uyarısı sayfanın altında belleğe yazılıyor 1-2-3.. diye sayan bir not nedeni ne olabilir pc kışın alındı (kaloriferli ev sıcaklıktanmı desem olmaz heral) birde bu not çıkarsa power basılı tutup kapama mı daha iyi yoksa resetmi
bios ayarlarını default yapmıştım acaba max sıcaklık vs. mi aşağımı indi ondan yapar oldu
Bana hd,ekran kartı, cpu ,max, oluyosa ram,sıcaklıklarını söylermisiniz kaçı geçmiyecek
|
Bende de oluyordu çesitli yöntemler kullanarak bir müddet baş ettim
HDD formatla Vista kurarken şifre gir Driverleri kontrol et güncellemeleri kapat fakat bunlar kısa süreli çare oldu ama şimdi yok neden yok anlatayım
Benim Power supply yandı yanarken hardiskkin üzerindeki iki tane chipte yandı ben bu chipleri bir elektronikciye değiştirttim şeytan kullagına kurşun o gün bugündür (bir hafta) olmuyor HDD nin kafa atmasına sebeb olan bazı programlar bu mavi ekran olayına sebebiyet veriyor aynı şeyi yapan birde virüs var