PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar

Başlık: hdd formatlama

Alıntı Orijinalini Gönderen: clickonline Mesajı Görüntüle
    NTFS'i Fat32 ye çevirebilirsen kullan sorun olmaz.

Ama acronis filan kullanma.

Bilgisayarım > Yönet > Disk Yönetimi

Fat32 yapacağın kısma sağ tıkla Bölüm silde sonra tekrar sağ tıkla biçimlendir de gelen pencereden dosya sistemini Fat32 olarak seç hızlı biçimlendir de tamamdır.
    Dediğin gibi denemiştim ama diger bölümler ntfs oldugundan mıdır bilmem silme işleminden sonra yine ntfs den başka seçenek vermedi başka çözüm yolları illaki vardır sonuç olarak 2. hatta 3. yedek olarak olarak kulandıgım hdd deydi acronis ile formatladım 160 Gb nin 100Gb sini fat32 kalanını belki gerekir diye ntfs olarak biçimlendirdim iyide oldu önerin için teşekkürler

Alıntı Orijinalini Gönderen: cafe1001 Mesajı Görüntüle
    Dediğin gibi denemiştim ama diger bölümler ntfs oldugundan mıdır bilmem silme işleminden sonra yine ntfs den başka seçenek vermedi başka çözüm yolları illaki vardır sonuç olarak 2. hatta 3. yedek olarak olarak kulandıgım hdd deydi acronis ile formatladım 160 Gb nin 100Gb sini fat32 kalanını belki gerekir diye ntfs olarak biçimlendirdim iyide oldu önerin için teşekkürler
    Alıntı Orijinalini Gönderen: piRe_ Mesajı Görüntüle
    ...vardır. ancak 3.hdd boyutu burada önemli bir etken. ayrıntıları forumda bulabilirsiniz.
    yukarıda da uyardığım gibi;
    kural olarak 32gb dan büyük hdd ler ntfs, 32gb dan küçük hdd ler fat32 olarak biçimlendirilmelidir. aksi halde sorun yaşayabilirsin.

Alıntı Orijinalini Gönderen: piRe_ Mesajı Görüntüle
    yukarıda da uyardığım gibi;
    kural olarak 32gb dan büyük hdd ler ntfs, 32gb dan küçük hdd ler fat32 olarak biçimlendirilmelidir. aksi halde sorun yaşayabilirsin.
    Bu hdd yi sistem olarak kullanmıycam ona bir kutu aldım harici olarak kullanıcam ilk etapta içindeki sistemin silinmemesine uğraştım ama mühim degil dediğim gibi uydu receverden tv kaydı yapıcam bunun için fat32 şarttı ama bu söylediğin kuralda önemli bilgi sagolasın..

Acronis Disk Director öneririm

Benzer Başlıklar

1. Formatlama Sorunu
    selimreis tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 22.07.2008, 19:55
  2. Tüm HDDyi formatlama
    HACKER882 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 05.01.2007, 20:49
  3. formatlama sorunu...
    techal tarafından Yazılım forumunda