PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Exclamation Usb Sorunu Acİlllll

merhaba arkadaşlar benim sorunum şu:sony nw 005 modelinde bir mp3 çalarım var bu mp3ü kendi pcme taktığımda bilgisayara takılı usb ayaklarından birisi çalışmadığından usb aygıtı tanıyamadı diyi bir uyarı alıyorum fakat bu pcye başka bir şey bağladığımda yani bellek vs bağladığımda hiç bir sorunum yok gayet normal bir biçimde çalışıyor bilgisayarımdaki usblerdemi bir sorun vardır yoksa mp3 çalardamı yardımcı olursanız sevinirim

bu arada anakartım asus pb5 yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

eğer diğer bellekleri ve benzeri ürünleri mp3 çaları bağladığınız usb girişine bağlayarak kullanabiliyorsanız muhtemelen arıza mp3 çalardadır. mp3 çaları başka usb girişlerinde hatta mümkünse başka bilgisayarlarda deneyin

sony mp3 oynatıcılar genelde kendi sürücülerini kurmadan çalışmazlar o yüzden yanında gelen cdsi varsa onu kur yada modele göre internetten bulmayı dene.
    A-DEeP

başka pc de dene olmazsa format at olmazsa sony driver indir

Alıntı Orijinalini Gönderen: ascreus Mesajı Görüntüle
    sony mp3 oynatıcılar genelde kendi sürücülerini kurmadan çalışmazlar o yüzden yanında gelen cdsi varsa onu kur yada modele göre internetten bulmayı dene.
    Arkadaşa katılıyorum,fotmata falan gerek yok sakın atma,sony driver'i kur inan çalışacaktır.....