PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows XP
Bu Sayfayı Yenile Xp Sorunu
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Unhappy Xp Sorunu - 28.08.2008, 21:34

arkadaslar ben ne zmn format atsam iki tane home edition cıkıyor bn bi tane daha windows kurmus oluyorum onu bılıyorum oncekı windows u silip yenıden nasıl kurabılırım...bi akraba bana format atarken c diski sil bolunmemıs alandan olustur o kendı kdıne olusur dedi...işe yarar mı sizinde onerilerinizi beklıyorum işletim sıstemı HOME EDİİON pc acılırken iki tane home dition cıkıyor birini seciosun acılkıo iki tane kullanıcı war pc de format nasıl atabilirim doğru sekılde....
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski
Forum Gurusu

clickonline Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan 28.08.2008, 21:40

Bence sen format atmıyorsun üstüne kuruyosun yoksa C:\boot.ini'de iki işletim sistemi olmaz.

Format atmana gerek yok Boot.ini'de 2 adet XP boot komutu vardır birini sil.

Yada bilgisayarım Özellikler > Gelişmiş > Başlangıç ve kurtarma > işletim sitemi gösterme süresinin tikini kaldır.
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

44 gösterim, 6 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

2585 gösterim, 1 yanıt

32 gösterim, 4 yanıt

2 gösterim, 0 yanıt

98 gösterim, 7 yanıt

115 gösterim, 7 yanıt

6064 gösterim, 9 yanıt

60 gösterim, 5 yanıt

21 gösterim, 1 yanıt