PCnet
Geri Dön   PCnet > İşletim Sistemleri > Windows XP
Bu Sayfayı Yenile acil yardım! c dosyasını sildim , işletim sistemi hatası
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan acil yardım! c dosyasını sildim , işletim sistemi hatası - 06.10.2008, 12:12

format atarken c yi hızlı biçimlendir dedim biçimlendirmedi bnde c yi sil dedim . şimdi format atmaya çalışıorum c ye, kur biçimlendirme yapamadı dio yapamaz zatn c de bişey yok baska yerede kurmuor işletim sistemi hatası werio ama boot cd yi otomatik çalıştırıor olmasına ragmen neden işletim sistemini kurmuor cok acil yardım!!!!1
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski
Forum Gurusu

clickonline Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan 06.10.2008, 16:27

Tekrar C:'yi kaldırma yerine gel C:'yi kaldır yavaş format at.
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Varsayılan vistaydı,xp ultimate e cevirmistm, epeydir ultimate i kullanıorm - 07.10.2008, 01:39

normalde format atarken bi sorunla karsılasmamıstm aynı sekilde zatn sürekli hack programları ile ugrastıgım için pc en az ayda 2 kere çöküyo fakat ilk defa boyle bişeyle karsılastm c yi silerken bana uyarı werdi işletim sistemi bozabilir diye ! bnde dedim nasl olsa zatn bn işletim sistemi yukluorum ayrıca zatn sistem bozuldugu için format atıorum bişeyi etkilemez dedim we c yi sildim , sildikten sonra tekrar tekrar formata kalktysamda harddisk bozuk dedi baska harddiske sistemi yukleyin dedi ancak ne c ye ne d ye nede e ye kabul etmedi ! daha sonra eski bi xp format cd sini taktım en eski wersionların sanırım onu kurdu makina hatasız sonrasnda ultimate i de sorunsuz yükleyebildim , baskalarınında başına gelebilir diye düşündügüm için yazıorum bunu işim bitti kim ne yaparsa yapsn mantıgında biri olmadıgımdan yazma geregi duydum servise gitmesin kimse aynı sorunla karsılasırsa dunya para isterler saglam bi format cd si mümkünse orjinal e yakın olsun onunla işletim sistemi hatası werdiginde rahatca format atılabilior c yi silmis bile olsanız. herkese iyi çalışmalar...
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

AmbaSSadoR Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: istanbul
Varsayılan 07.10.2008, 02:36

silinmiş c yi bölümlenmemiş bir alanda bir bölüm açarakta yeniden oluşturabilirsin ama seninde dediğin gibi yüklenecek cd-dvd sağlam olmalı benimde bi kaç kere başıma geldi az daha aklım çıkıyordu hdd bozuldu diye
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Varsayılan yahu - 07.10.2008, 07:52

kur dan cıkmak için f3 e basın deyip duruo bide mecbur basıosn reset atıo işletim sistemi hatası diyo kafayı yicektm az kaldı en sonunda oldu ama asıl iş formattan sonra programları kur oyunları kur sistemi ayarla klasörleri ayarla cok büyük dert dünden beri ugrasıorum sistemi eski haline getrmeye bu kez kurucam acronis i alıcam bi yedek en güzeli koyucam kenara bole ugrasılmaz eziyet walla
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
işletim sistemi yükleme hatası lütfen yardım edin... selali Yazılım 3 12.04.2008 15:27
"işletim sistemi yükleme hatası" hakkında lütfen yardım ironi Windows XP 1 03.12.2007 18:19
işletim sistemi yükleme hatası neo5333 Yazılım 1 27.04.2007 11:58
işletim sistemi yükleme hatası ergin Yazılım 5 04.06.2006 04:19
yazma hatası ve işletim sistemi yükleyememe craten Donanım 6 18.07.2005 13:48

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

45 gösterim, 3 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

29 gösterim, 4 yanıt

33 gösterim, 4 yanıt

24 gösterim, 2 yanıt

19 gösterim, 1 yanıt

53 gösterim, 6 yanıt

15 gösterim, 3 yanıt

20 gösterim, 1 yanıt

36 gösterim, 6 yanıt

6074 gösterim, 10 yanıt