normalde format atarken bi sorunla karsılasmamıstm aynı sekilde zatn sürekli hack programları ile ugrastıgım için pc en az ayda 2 kere çöküyo fakat ilk defa boyle bişeyle karsılastm c yi silerken bana uyarı werdi işletim sistemi bozabilir diye ! bnde dedim nasl olsa zatn bn işletim sistemi yukluorum ayrıca zatn sistem bozuldugu için format atıorum bişeyi etkilemez dedim we c yi sildim , sildikten sonra tekrar tekrar formata kalktysamda harddisk bozuk dedi baska harddiske sistemi yukleyin dedi ancak ne c ye ne d ye nede e ye kabul etmedi ! daha sonra eski bi xp format cd sini taktım en eski wersionların sanırım onu kurdu makina hatasız sonrasnda ultimate i de sorunsuz yükleyebildim , baskalarınında başına gelebilir diye düşündügüm için yazıorum bunu işim bitti kim ne yaparsa yapsn mantıgında biri olmadıgımdan yazma geregi duydum servise gitmesin kimse aynı sorunla karsılasırsa dunya para isterler saglam bi format cd si mümkünse orjinal e yakın olsun

onunla işletim sistemi hatası werdiginde rahatca format atılabilior c yi silmis bile olsanız. herkese iyi çalışmalar...