PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
25 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar

Başlık: servıce pack 3

bende sp3 ü yükledim windows orjinal ama bu seferde office programlarını yakaladı bu güncelleme için programların orjinal olması lazım yoksa sağ altta bir yıldız çıkıyor ve çok moral bozuyor

evet haklısın bendede yakaladı sağ altta duruyor silemiyorum v şeklinde nasıl silicez yardım istiyorum veya bendekini silip ücretsiz nereden yükleyebilirm bende öğrenmek istiyorum ilginize,,,

eğer benimki gibi bir sorunsa office programını sil otomatik güncelleştirmeleri kapat ve tekrar kur o zaman o simge kayboluyor ama eğer xp orjinal degilse ve ondan kaynaklanıyorsa ya orjinal bir xp bul format at ve güncelleştirmeleri al yada tekrar aynı cd ile xp kur ama oto güncelleştirmeleri kapalı tut ....

benim windows orjinal sınadım çünki ama ofis 2003 yazılımın olmayabilir onu silip ücretsiz neden tekrar tam sürümünü indirebilirim şimdiden teşekkürler ,,

bende office 2003 kullanıyorum program sorun degil heryerden bulabilirsin ama kullandığın serial önemli olan.Sanırım orjinal serial bulmak zor olacak.

Benzer Başlıklar

1. Wİndows Xp Servİce Pack Hakkinda
    arif61 tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 18.08.2008, 22:14
  2. Yanıt: 2
    Son Mesaj: 06.10.2006, 13:09
  3. XP SERVİCE PACK 2 KURULMUYOR
    serdarkara tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 08.03.2006, 16:38
  4. SERVİCE PACK2
    piskolog19 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 30.10.2004, 21:21
  5. Service Pack 2, Service Pack 1'i de kapsıyor mu?
    eefraf tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 11.10.2004, 17:13