+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
Başlık: format yardım
-
07.04.2009 18:31 #1
- Katılım Tarihi
- 2009
format yardım
herkese selamlar arkadaşlar ilk defa bir olayla karşılaştım çözümünü bulamadım sizlerden yardım almayı düşündüm.olay şu:laptopumu açarken f1 tuşuna basmamı istedi ve bastım çünkü açılmıyordu ve laptop normal bir şekilde açıldı.fakat bir baktımki c diskinde bulunan windows d diskine geçmiş ve d diskindeki bilgilerim c diskine geçmiş kapattım ve tekrar açtığımda ne yazık ki diskleri biçimlendirdi. bende nasıl olsa herşey sıfırlandığı için format atayım dedim ve ne ilginçtirki c diskine kesinlikle atamadım hata verdi d ye atttım sorun çıkarmadı acaba cd den mi dedim başka bir xp cd si ile atayım dedim aynı olaylar oldu ve her açtığımda şu iletiyi alıyorum :
SMART failure predicted on hard disk 4
warnıng : ımmediately back - up your data and replace your hard disk drive. a failure may be imminent
press F1 to continue
ifadesi alıyorum arkadaşlar sorun nerededir acaba herkese iyi çalışmalar şimdiden teşekkürler !!!!
Benzer Başlıklar
-
Xp Format Yardım
Creature1903 tarafından Windows XP forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 09.12.2008, 12:11 -
format yardım
JUSTIN_T11 tarafından Windows'u Kişiselleştirme forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 27.08.2008, 12:27 -
Xp format.Yardım
Disadvantageous tarafından Windows XP forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 11.06.2008, 09:14 -
format yardım
cengiz25 tarafından Windows XP forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 15.05.2007, 21:18

Alıntıyla Yanıtla

laptopta ekran kartı değişimi ???
Bugün, 16:42 / Donanım