PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 6 12345 ... SonSon
27 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: windows hakkında

Varsayılan windows hakkında

arkadaşlar windows kurmayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bazı sorular var.

windows donanımım ile çalılır mı? yazıcıları falan tanıyor mu? ya webcam?

peki windows a kaynak kodlarından kurulum yapılabiliyor mu? deb, tar.gz gibi paketlerden kurulum yapabilir miyim?

peki bir programı istediğimde kendim mi bulmam gerekiyor? böyle ne iş yapacağını yazınca programı bulan depo gibi bir şey var mı?

arkadaşlarım serial crack falan dedi. onlar nedir? birde programlar para talep ediyormuş doğru mu?

birde virüs diye bir şey giriyormuş bilgisayarına trojan falan. bunlar gerçekten var mı yoksa kandırmaca mı? göya gizli dosyaları göstermeyen bir virüs varmış.

peki windows internete girebiliyor mu? msn e bağlanabiliyor mu?

şimdiden teşekkürler.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

Lightbulb

Alıntı Orijinalini Gönderen: canosayan Mesajı Görüntüle
    arkadaşlar windows kurmayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bazı sorular var.

windows donanımım ile çalılır mı? yazıcıları falan tanıyor mu? ya webcam?

peki windows a kaynak kodlarından kurulum yapılabiliyor mu? deb, tar.gz gibi paketlerden kurulum yapabilir miyim?

peki bir programı istediğimde kendim mi bulmam gerekiyor? böyle ne iş yapacağını yazınca programı bulan depo gibi bir şey var mı?

arkadaşlarım serial crack falan dedi. onlar nedir? birde programlar para talep ediyormuş doğru mu?

birde virüs diye bir şey giriyormuş bilgisayarına trojan falan. bunlar gerçekten var mı yoksa kandırmaca mı? göya gizli dosyaları göstermeyen bir virüs varmış.

peki windows internete girebiliyor mu? msn e bağlanabiliyor mu?

şimdiden teşekkürler.
    windows virüs yuvasıdır... trojanların tek hedefidir... Hp dışındaki yazıcılara pek tanımaz... programlar genelde ücretlidir ama ücretsiz yok değil... serial crak gibi şeyler ile uğraşma windows internete girer ancak ie ile girersen çok beklersin ie8 kullanmazsan iyi olur msn zaten windows'un saçmalıklarından... kurmak için cd/DVD'ye yazdırman gerekmiyor paket olarak satılıyor cd/DVD olarak geliyor... bence sen Linux ile devam et...

linux dağıtımları ile windows işletim sistemleri arasındaki farklara dikkat çekmek istemiş güzel de bir yazı olmuş (: hayatı boyunca sadece linux dağıtımı kullanmış olan birinin windowsa geçeceği zaman sorcağı sorular sormuş,cevaplar da zaten belli...

zaten msn e bağlanmasa windows hiç tercih edilmez .. msnide microsoft üretiyor zaten. windows vista ilk çıktığında aygıtları tanımıyordu bu yüzden çoğu insan vista kullanmayacağına tövbe etti hem vista çok kasıyor ama sp 1 inde bunlar geçerlimi bilmiyorum (kullanmadığım için)bence windowsların arasından en iyisi windows 7 yada xp

bunu diğer arkadaşları bilgilendirmek için yazdım zaten canosayan bu konunun experti olmuş ..bencede güzel bir yazı linux ile windowsun farklarını anlatıyor insan ilk bakınca gerçekten sordumu diyor ama sonlara indikçe karşılaştırmak amacı ile yazıldığı belli bencede linuxa geçin çünkü lisansı özgürdür para vaadetmez işlemleriniz hızlanır.. linux GNU lisanslı bir işletim sistemdir buda özgürlük lisansı. linuxun cracksiz parasız yazılım ürettiğini bilmiyordum bende bilggilendim teşekkürler..
    En son DiamondBack tarafından düzenlenmiştir: 23.04.2009 16:13

Benzer Başlıklar

1. Windows Etkinleştirme Hakkında..
    bingo1 tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 04.08.2008, 22:31
  2. Windows Explorer Hakkında
    pckopat140 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 02.02.2006, 09:09
  3. windows sp2 hakkında
    Blood_ShoT tarafından Yazılım forumunda