PCnet Online
Geri Dön   PCnet Online > İşletim Sistemleri > Windows XP
Bu Sayfayı Yenile Görev Yöneticisi Sorunu
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2009
Unhappy Görev Yöneticisi Sorunu - 13.06.2009, 02:31

S.a arkadaşlar bi kaç ay önce Bilgisayarımda "Görev Yöneticisi"ni açmaya çalışırken "Görev Yöneticiniz Yöneticiniz Tarafından Deve Dışı Bırakıldı " gibisinden bi uyarı aldım Muhtemelen Hafıza Kartları ve Flashdisklerden gelen bi virüs olduğunu düşündüm ve sonrasından Bi kaç Anti-Virüs programıyla tarattım (Nod 32 , Kasper Sky vs vs.) Sorunun hallolmadığını görünce Tek çare format diye düşünüp format attım ve ilk açtığımda sorun yoktu ta ki ; "Yerel Disk D"ye tıklayıp Driverleri kurana kadar sonradan sorun D'de dedim Format atıp D'yi açmadan tarattım Programlar 1-2 virüs buldu sildim bunları 1-2 gün sorun yaşamadım Sonra yine baş gösterdi bu kez "ComboFix"le Tarattım oda çözüm olmadı büyük ihtimalle D'deki dosyalardandır dedim ve bi Harici HDD bulup D'deki tüm dosyalarımı yedekledim HDD'ye komple format attım Sonra Harici HDD'yi başka bi PC'ye takıp Orda tarattım ve dosyalarımı geri yükledim aynı şekilde bi kaç gün sorunsuz geçti ve şimdi yine "Görev Yöneticiniz Yöneticiniz Tarafından Devre Dışı Bırakıldı " Şeklinde bir uyarı alıyorum ve Bu uyarı aldığım zamanalrda PC'deki tüm .exe uzatılı dosyalar etkileniyor ve çalışmıyorlar bazı programlar çalışırken sorun veriyor bi türlü sorunu çözemedim konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı oplurlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

En son M4TRocKk tarafından düzenlenmiştir: 13.06.2009 02:43
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

clickonline Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan 13.06.2009, 02:45

Sanırsam C: D: bölümlerdeki mbr kısmına bulaşan bir zararlı yazılım var sen yine dosyalarını harici diske yedekle sonra xp cdsi ile kuruluma geç orda C: ve D: yi kaldır yeniden oluştur.temiz xp ve temiz bir antivirüs programı indir kur sonra ne yapıyorsan yap.

Ama tavsiyem birde AVG dene.

7.5 8.0 7.5 tavsiye ederim bilgisayarını yormaz hem hızlı update var hemde hızlı tarama.7.5'i kurdukdan sonra oturumu kapat aç sonra güncelle çok hızlı olur.
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Varsayılan 13.06.2009, 03:15

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: clickonline Mesajı Görüntüle
Sanırsam C: D: bölümlerdeki mbr kısmına bulaşan bir zararlı yazılım var sen yine dosyalarını harici diske yedekle sonra xp cdsi ile kuruluma geç orda C: ve D: yi kaldır yeniden oluştur.temiz xp ve temiz bir antivirüs programı indir kur sonra ne yapıyorsan yap.

Ama tavsiyem birde AVG dene.

7.5 8.0 7.5 tavsiye ederim bilgisayarını yormaz hem hızlı update var hemde hızlı tarama.7.5'i kurdukdan sonra oturumu kapat aç sonra güncelle çok hızlı olur.
İlgilenip cevap yazdığınız için teşekkürler büyük ihtimalle format sonrası İE 7 ve Media Player 11 sorunsuz kurmak için kullandığım Legal XP programıdır program işletim sistemi dosyalarını değiştirdiği için olabilir..
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

tayfunsg Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Yer: africanya
Varsayılan 13.06.2009, 10:29

sana tavsiyem önce avk2009 u indir(dünyanın en iyi antivirüs programı olduğu kanıtlandı).aynı sorun bendede vardı avk ile taradım önce gizli dosyaları göstermesini sağladım sonra gizli dosyaları silince pc kendine geldi( toplam 1800 virüs buldu).boyutu biraz yüksek zaten pcye kurup bekletemezsin çok yavaşlatıyor.tarama yapıp silmen gerekiyor.218 mb boyutu var

avk 2009 indir
http://www.kolayindir.info/down.asp?id=647

www.kolayindir.info muhteşem indirme sitesi
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Varsayılan 30.06.2009, 02:46

Tekrardan S.a arkadaşalr Sorunun Formttan sonra kurduğum crackli programlardan birinden kaybaklanıyor olabileceğinden özellikle de İE7 ve WMP 11 programlarını sorunsuz kurabilmek için kullandığım XP'yi orjinalleştiren "LEGAL XP" programından kaynaklandığını düşündüm ama değilmiş :S Sorun hala devam ediyor çözemedim :S
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Görev Yöneticisi Sorunu pumper06 Yazılım 3 24.10.2009 22:47
Regedit ve görev yöneticisi sorunu. CuhaLa Windows XP 8 02.05.2009 21:24
görev yöneticisi sorunu tayfunsg Windows XP 16 02.03.2009 16:59
görev yöneticisi sorunu sterlicya87 İnternet, Ağ ve Güvenlik 11 14.08.2008 20:55
görev yöneticisi sorunu cnununevi Windows XP 2 10.07.2008 18:09

vBulletin® Sürüm 3.8.2 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

En Son Mesajlar

56 gösterim, 12 yanıt

662 gösterim, 40 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

228 gösterim, 5 yanıt

0 gösterim, 1 yanıt

0 gösterim, 2 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 4 yanıt

37 gösterim, 6 yanıt

75 gösterim, 11 yanıt