arkadaşlar öncelikle soru şöyle bilgisayarım önceden şöyle başlardı düğmeye basınca bilgiler çıktıktan sonra sol üst köşede tire işareti 3-4 kere yanıp söner sonrada sağ altta eb yazar sonrada 0 yazar ve windows yükleniyor görselleri gelirdi
şimdi ise düğmeye basıyorum 2 saniye sonra sol üste tire geliyor ama hiiç yanıp sönmeden 15-20 saniye tireyi seyrediyorum ve sonra açılıyor xp yüklenme ekranı
ve pc yi açınca anti virüsüm otomatik açılmıyor ben açmaya çalışıyorum çekirdekele iletişim kurulamadı diyor birdaha deniyorum ancak öle açılıyor
Bilgisayarinina gelen tum elektrik kablolarini kopar, fare, klevye, monitor, haparlor, guc kablosu vs... tum tum. sonra kasani ac, icherisinde bir pil var. onu cikart. 10 dakikaligina oylece bekle. sonra hepsini geri tak. hemen acilirken bilgisayarini kurulum cd si ile bashlat. bilgisayarina format at. isletim sistemini yeniden kur. hemen ardindan, driver falan yuklemeden once Antivirus yukle. calistir. Bilgisayarini tamamen bir kere virus taramasinda gecir. Sonra antivirus calisirken diger programlari yukle. Insallah sorunun duzelir. bu tur sorunlarin cozumu budur.
Bilgisayarın geç açılması boot ayarından olabilir öncelikli diskin floppy ise ve bilgisayarında floppy yoksa onu ariyodur first boot device i cdrom veya hdd olarak seç