PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bilgisayarım çok kasıyor yardım lütfen...

6 aydır var bu sorun...
    explorer'i açtığımda max. 2 dk kalıyor. Açar açmaz kasadan ses geliyor, fan sesi galiba sonra explorer hata veiyor ve sistem kitleniyor aynı şekilde explorer dışında hangisini de denedimse video izlediğimde özellikle yine aynı şekilde kasıyor ve sayfa hata verip sonrasında yine kitleniyor...
    çözüm yok mu arkadaşlar...

------bilgisayarım--------
    -intel anakart
    -asus geforce 6700 512
    -2gb ram
    -xp kullanıyorum
    -------------------------

arkadaşım fan sesi dedin aklıma ilk gelen işlemcinin ısısı.ısı fazla ise kasma yapabilir veya restart atablir.basşka bir ihtimal ise virüs ihtimali.bir tarat çıkarsa temilze sonra format at.
    NE MUTLU TÜRK´ÜM DİYENE

Fan sesi dediğin güç düğmesine basar basmaz çıkan 3-4 saniyelik ses olmalı. Aslında bu sorun değil. Ve de genelde anahtarlı bir çoklu prizin varsa ve onu yeni açıp da bilgisayarını açtığında yapıyor. Ve de elektrikler gitmiş de gelmişse. Ha yapmaması için ne yapmak gerekir onu ben de bilmiyorum. Sen bence ram'ini falan yükselt. Ayrıca yerini biliyorsan o fanın voltajını 7-7,5volt falan yap. Zarar olmaz. Max 12V ne de olsa. öyle de yapamazsın zaten insannın beynini yer o ses. Kolay gelsin.
    En son ibanezRG2550E-GK tarafından düzenlenmiştir: 06.08.2009 17:50

Alıntı Orijinalini Gönderen: alicanatalan Mesajı Görüntüle
    arkadaşım fan sesi dedin aklıma ilk gelen işlemcinin ısısı.ısı fazla ise kasma yapabilir veya restart atablir.basşka bir ihtimal ise virüs ihtimali.bir tarat çıkarsa temilze sonra format at.
    evet aynen reset atıyor virüs olamaz çünkü kis kurulu ve defalarca tarattım.. format işinide gecen hafta yaptım... şimdi sen ne öneriyorsun bana tam olarak...

Alıntı Orijinalini Gönderen: ibanezRG2550E-GK Mesajı Görüntüle
    Fan sesi dediğin güç düğmesine basar basmaz çıkan 3-4 saniyelik ses olmalı. Aslında bu sorun değil. Ve de genelde anahtarlı bir çoklu prizin varsa ve onu yeni açıp da bilgisayarını açtığında yapıyor. Ve de elektrikler gitmiş de gelmişse. Ha yapmaması için ne yapmak gerekir onu ben de bilmiyorum. Sen bence ram'ini falan yükselt. Ayrıca yerini biliyorsan o fanın voltajını 7-7,5volt falan yap. Zarar olmaz. Max 12V ne de olsa. öyle de yapamazsın zaten insannın beynini yer o ses. Kolay gelsin.
    dediğin gibi o ses de var ama benim bahsettiğim tam olarak o değil benim bahsettiğim video felan izlerken oluyor ve hideoyu izlediğim program (hangi program olursa olsun) hata verip kapanıyor bu volt olayınıda tam olarak bilmyirum devre işinden pek anlamam...

ben bilgisayarımı ilk aldığımda bekar evimde hep açık kalırdı gündüzleri ve öyle kalırdı oturmaya gelen arkadaşlarda bilgisayar açık mı kapalı mı bilmeden tekrar açma düğmesine basarlardı o kadar sessizdi yani ama şimdi nazar değdi işte

virüs yoksa bilgisayara format atmışşsan tek kalan donanımlarda bir sorun olduğu .Ramlarda olabilir ,2 tane varsa 1 tanesini çıkar dene onu çıkar öbürünü dene , donanımlar uyuşmazlık başlamış olabilir
    NE MUTLU TÜRK´ÜM DİYENE

Benzer Başlıklar

1. bilgisayarım kasıyor
    esperali tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 17.12.2011, 10:43
  2. Bilgisayarım kasıyor[Yardım]
    rockson123 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 26.07.2009, 13:34
  3. bilgisayarım nette girerken kasıyor
    koraaayyy tarafından Donanım forumunda