PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Sata Harddisk Sorunu

Arkadaşlar bende sata seagate harddisk var. Windows xp yi kurdum fakat saatin orda sata harddisk için donanımı güvenle kaldır uyarısı çıkıyor. Bu neden oluyor ve nasıl düzeltebilirim ? Windowsu kurarken raid sürücüsü yüklemedim yani F6 ya basarak acaba ondan mıdır ?

Bir sorunum daha var, harddiski daha yeni aldım windowsu kurdum 4 sürücüye böldüm. hepsini biçimlendirdim, hepsine tek tıkla giriyor fakat bi tanesine arada geç giriyor bekliyor yani. Bazen hemen giriyor. Aynı şey bazen başka sürücüde oluyor. Sizce bu neden oluyor hdd yi harici görmesinden kaynaklanabilir mi çakışma olabilir mi ?

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Sata disklerin harici disk gibi gözükmesinin sebebi birkaç tane ama kesin çözüm henüz bulamadım.Disk'i neyle böldün?

harici olarak görme sorununu tekrar format atıp RAİDi yükledikten sonra çözdüm. Ama şimdi de o geç açılma sorunu hala devam ediyor. Bazen F bazen C geç açıyo bazen belgelerim yani duruyo biraz sonra açıyo. Diğer D ve E tek tıkla açıyo ancak onlar yavaş bunu sorunu ne acaba

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Bende dedimki neytle böldün diski? tüm diskler aynı formattamı yani hepsi ntfs yada fat32 mi? windows kurulumunda mı böldün? 3.parti yazılım kullandıysan bu sorun yaratmış olabilir.

biostandan hardisk ayarlamasıyla oynadın mı !

Benzer Başlıklar

1. Harddisk Sorunu (2 SATA 1 ATA)
    xtras tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 15.12.2009, 19:10
  2. XP' de SATA Harddisk Sorunu.
    pckpt tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 03.09.2009, 20:35
  3. sata harddisk sorunu
    tosger tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10