PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 123456 SonSon
27 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: clickonline Mesajı Görüntüle
    Silmeye sondan başla.Olmazsa başka windows sürümü dene vista w7 cd ile filan.
    hocam sondan silmeyi dene dediniz ama onu nasıl yapacağımı anlamadım :S w7 ve vsta denedim ama yine aynı değişen bişey olmuyor
    YERLEŞKE2023
    HEDEF2023
    www.yerleske2023.com
    İSTEDİĞİN YANIT SENİ BEKLİYOR!
    SENİN SORUN HAZIR MI?

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

4 tane bilinmeyen birim varsa alttan başla silmeye.Bios'uda kurmana gerek yok bios fabrika ayarlarına geri yüklenir pili sökünce ama bios ayarları ile ilgili birşey bilmiyorsan bırak kalsın.Sata ayarı ile alakalı olacağını sanmam.

Alıntı Orijinalini Gönderen: zebisar Mesajı Görüntüle
    yani bios u tekrarmı kurmam gerekecek onu anlamadım :S bios pilini çıkarıp 30 saniye bekleyip tekrar taktım diyelim bilgisayarı tekrar açtığımda bios u olacakmı yoksa onuda kuracakmıyım eğer kuracaksam bunu nasıl yapacağım daha detaylı bilgi verme şansınız varsa sevinirim. Şimdiden çok teşekküreler iyi forumlar.
    yok hayır bios kurulumuna gerek yok. PC ni sıfır mı aldın ve asus yada acer mi asus yada acerler genelde linux ile uyumlu olarak üretilirler bu durumu değiştirmak için biosta AHCI yazan bir ksım vardı ama hatırlayamıyorum onu değişitrmemiz diğer seçeneğe getirmemiz gerekecek iyi forumlar.

Alıntı Orijinalini Gönderen: clickonline Mesajı Görüntüle
    4 tane bilinmeyen birim varsa alttan başla silmeye.Bios'uda kurmana gerek yok bios fabrika ayarlarına geri yüklenir pili sökünce ama bios ayarları ile ilgili birşey bilmiyorsan bırak kalsın.Sata ayarı ile alakalı olacağını sanmam.
    her zamnki gibi yine çok bilmiş durumlarındasın

Alıntı Orijinalini Gönderen: mr18 Mesajı Görüntüle
    yok hayır bios kurulumuna gerek yok. PC ni sıfır mı aldın ve asus yada acer mi asus yada acerler genelde linux ile uyumlu olarak üretilirler bu durumu değiştirmak için biosta AHCI yazan bir ksım vardı ama hatırlayamıyorum onu değişitrmemiz diğer seçeneğe getirmemiz gerekecek iyi forumlar.

anakart MSI sıfır aldım. belirli bir marka yazmıyor kasada tanıdık bir bilgisayarcıdan almıştım. bios bilgim var ama bu pc nin bios una ilk kez girdim ve çok garip bir bios sistemi var daha önce gördüklerime benzemiyor bu yüzden bios u fazla kurcalamak istemiyorum. ama pili çıkarıp takınca bilgisayar sıfırlanacaksa denerim. bide bilgisayar sıfırlanınca hdd deki bilgilerimde silinmiş olacakmı ? ben bilgileri yedekledim silinmesini istiyorum. bilgisayarı ilk aldığım haline döndürmek istiyorum.
    YERLEŞKE2023
    HEDEF2023
    www.yerleske2023.com
    İSTEDİĞİN YANIT SENİ BEKLİYOR!
    SENİN SORUN HAZIR MI?

Benzer Başlıklar

1. setupdd.sys hatası lutfen bı yarrdım edin
    laaz tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 21.02.2010, 03:06
  2. Format sırasında reset
    Drakkas tarafından Donanım forumunda