PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Unhappy Gizli dosyaları nasıl görünür hale getiririm?

Arkadaşlar ilk önce söyliyeyim normal bir gizli dosyalama değil.. Nasıl oldu bilmiyorum. Flashta bazı dosyalarım vardı. Arkadaşa içine birşey atması için verdim. O içindekilerin silindiğini söyledi.. Eve geldiğimde onun attıklarıda yoktu.. İşte ilginç durum burda başlıyor.. Flash 8gblik.. dolu alan 7gb.. ama görünen 1gb bile değil.. İçindeki dosyaları görüp alamıyor.. Sadece yedekle dediğimde ordan dosyaları kendin seç seçeneği ile görebiliyorum dosyaları.. Yani içinde dosyalar duruyor.. Ama göremiyorum.. AcİL YARDIM..

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    VAN

flashı aç araçlardan kllasör seçenekleri görünüm aşağıdaki yazılarda gizli dosyalar göster ve gösterme var göstere tıkla tamam de böyle bi denee

belgelerime gir programflese gir programı bul dosyayı masaütüne taşı olacaktır

Arkadaşlar bu normal bir gizlenme değil.. Klasörleri gizle seçeneğine baktım zaten.. Bu ve bunun gibi bir şekilde olmuo.. Flash boş görünüo.. Ama içi dolu durumda..

Arkadasım flash vırus yemıs
    combofix
    yada dracula die bi program var onu flash takılıyken calıstır tarat duzelır tarattıktn sonra yenı baslat ama pcyı eğer önemlı bısın yoksa bıcımlendır flashı bu vırus sıstemıne gırmeden

Benzer Başlıklar

1. dosyaları attım hale eski tasarımda
    cakalfatih tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 23.08.2009, 15:33
  2. Yanıt: 0
    Son Mesaj: 13.08.2009, 10:44
  3. Gizli dosya ve klasörlerin görünür hale gelmemesi
    depresiph tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 07.08.2009, 21:29
  4. Yanıt: 7