+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
14.03.2010 11:56 #1
- Katılım Tarihi
- 2009
sp3 format cdsi oluşturmak istiyorum
Elimde bir adet xp sp3 format cd si var formatı sorunsuz tamamlıyor ama içinde bazı programlar eksik java, flash player vb. programlar eksik ben kendim format cdsi oluşturmak ve kuracağı programlarıda kendim belirlemek istiyorum googleda biraz araştırdım ama pek fazla bilgi edinemedim yardımcı olursanız sevinirim.
-
14.03.2010 13:01 #2
ben bunu baya araştrmıstım
gerekli programlar
nlite ( xp cd sine gereken programları driverleri eklemek için )
n lite nin ek bir programı daha verdı setupları kendi kurulur hale getiriyordu
xp cdsi services pack sız ( ham olunc daha iyi verim alınıyor )
services pack lar
driverler
programlar
elinde olanları yaz gerisine bakarız
-
14.03.2010 13:03 #3
Bu işlemi gerçekleştirmek için nelere ihtiyacımız var onların bir listesini çıkartalım;
- Önyüklemeli bir Windows XP CD’si (Herhangi bir Servis Paketi ekli, Home veya Professional)
- Microsoft Windows XP Service Pack 3
- nLite v1.4.1 Final | Installer | 2.42 MB
Bütün bu araçları temin ettikten sonra adım adım işlermlerimizi yapmaya başlayabiliriz. Fakat bu işlemi yapmak için elinizdeki Xp Service Pack 3 mutlaka son çıkan sürüm olmalı, BETA sürümler ile yapacağınız işlemlerde sorun yaşayabilirsiniz.
1. İlk adım olarak Windows XP CD‘mizi içeriğini aktaracağımız bir adet klasör oluşturacağız. Bu klasörü oluşturmak için eğer var ise hard disk’inizin “D” bölümünü tercih ediniz. Klasörümüzün ismini “WINXPSP2CD” olarak veriyoruz. Klasörümüzü oluşturduktan sonra Windows XP Cd’mizin içeriğini tamamen bu klasöre aktarıyoruz. (Bu işlemi yapmadan önce “Gizli Dosya ve Klasörlerin” görünür olduğuna ve “Sistem Dosyalarının Korunmasının” devre dışı olduğundan emin olmalıyız. Bu işlem için “Denetim Masası–>Klasör Seçenekleri–>Görünüm” adımlarını izleyerek buradaki seçeneklerimizi kontrol ediyoruz.)
2. Şimdi indirmiş olduğumuz nLite aracımızın kurulumunu yaptıktan sonra çalıştırıyoruz. ( Windows Vista kullanıcıları sağ tuş yaparak Run as Administrator seçeneğini kullanmalı. )Açılan pencereden kullancağımız dil’i seçiyoruz ve Devam diyoruz.
Devamını alttaki linkten okuyabilirsiniz:
http://gelecekonline.com/Yazilar.asp?goster=dos&id=725
alıntıdır
-
14.03.2010 13:04 #4
http://www.izafet.com/program-anlati...hazirlama.html bak burda resimli anlatım var
-
15.03.2010 11:50 #5
- Katılım Tarihi
- 2009
nlite prog. yüklüyorum kurduktan sonra uygulama hatası veriyor açılmıyor nlite
Benzer Başlıklar
-
Format atarken format cdsi eksik çıktı yardım
SleepyHollow tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 01.11.2009, 14:15 -
Boot Cdsi Oluşturmak
bengezginci tarafından Yazılım forumundaYanıt: 21Son Mesaj: 03.10.2009, 23:36 -
İnternetten Format Cdsi Oluşturmak Mümkün mü ?
livi tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 03.09.2009, 21:33 -
Vidyolarımdan GIF oluşturmak istiyorum
recrec tarafından Yazılım forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 17.01.2007, 11:25 -
forum oluşturmak istiyorum
mmustafagogus tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 09.04.2005, 18:01

Alıntıyla Yanıtla

Cpu sıcaklığı kaç derece olmalı?
Bugün, 01:01 / Donanım