PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan pc otrum ekranı görünmüyor

dü kazıer kıller d,ye virüs taraması yaptırdım ve sonra pv yi kapattım ama açtıgım da otrum ekranı hiç görünmüyor sip siyah en yapılandırma fialn denedim güvenli kip te denedim olmuyor lütfen çözüm format atmak istemiyorum format cd si takıp düzelticem ama oda format cd yok pi kötü bir pc
    birde bi oyun cd sinden virüs bulaştı pc ye cd yi kopyalamıştım sonra ne olduysa oldu o dosya silemedim bozuk ve okunamaz diyor silerken yazılarda çinçe yazıyor klasörler
    ve bu oyun d de c dede çok hata viriyor bozuk ve okunamaz diye benim sistem biraz karışık user xxx986565 bunun gibi yazılar yazıyor lütfen yardım pls windows xp sp 1 sp2 windows cd si taksam onarırmı ki ?
    yada cd ye yada flasha yüklüye bilecegimiz bi progam yok mu ordan düzenlesek

Valla biraz zor görünüyor.
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

ya birde ben şimde pili çıkarttım biosun sonra hardiski çıkardıydım şimdi hardiski okumuyor nasıl yapıcaz yada nasıl okutacaz hardisiki del le girip okutmaya çalıştım okumadı ayar fialn mı yapıcaz

geçince foot boot gibi yazılar çıkıyor

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    VAN

^Baya uğraşmışsın bu bilgisayarcıya göster derim

Benzer Başlıklar

1. Kapanış ekranı
    desTRoyer tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 24.08.2009, 19:05