PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan Sadece Tek Oturumda İnanılmaz Yavaşlama

Bir süredir sadece firefox da yavaşlama vardı ama çok yüksek derecedeydi. Yani açılması bazen kısa bazen 2 dakika alıyordu. Buna bir türlü çözüm getirememiştim. Sürekli donmalar oluyordu. Yeni sekme açsam bile beklettiği zamanlar oldu. Dün akşam son bir kez dondu hiçbir şekilde kapatamadım. En son yol bilgisayara restart attım. Bu sefer bilgisayarı açmamla neye dokunsam imleç kum saatine dönüyor ve düzelmiyor. Ama sadece kendi oturumumda var bu. Dün akşam bakalım kaç saat sürecek diye bıraktım sabah kalktım ve hâlâ öyleydi. Saat bile bir süre sonra donmuştu. Oturumu açtıktan sonra birşeyleri açmadan durursam birşey olmuyor sadece birşey açtığımda donuyor. Başlangıçta çalışan programlar da yeterince az. Sorunu nasıl çözebilrim?

Yok mu bir bilen?

Bilgisayarını baştan tarattın mı hiç
    En son BySauron tarafından düzenlenmiştir: 18.03.2010 16:46
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Benzer Başlıklar

1. Pc'de Anlamsız ve İnanılmaz Yavaşlama
    McScReaM tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 03.09.2009, 21:21
  2. xp oturumda sorun...
    zafer26 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 11.07.2009, 16:28
  3. bilgisayarım farklı oturumda açılıyor...
    narin tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 22.08.2008, 15:52
  4. Msn Smiley,arkaplan vs. bir dahaki oturumda yok oluyor
    CULDAd tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 16.01.2006, 02:59
  5. Sadece(!) P2P'de yaşanan yavaşlama.
    zebani888 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 20.03.2005, 22:24