PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234
20 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar

Başlık: Bu Xp Ne oluyo :D

Bu resimleri değil antivirüsünüzün tespit ettiği zararlı isimlerini soruyorum. İlaveten HijackThis log dosyasını verirseniz daha ayrıntılı yardım edebilirim. Ancak ilave etmeliyim ki pc deki Nod32 açıkken tatmin edici sonuç alamazsınız. Henüz kendi dosyalarını koruyamayan bir antivirüsten fazlasını beklemeniz abes olur.

Son olarak ;
    Sorunlu pc artık açılmıyorsa yada açılıyor ancak antivirüsünüzle tespit ettiğiniz tüm dosyaları sildiyseniz o pc'den artık hayır beklemeyin. Madem yeni formatladınız o halde pc deki tüm zararlıları temizledikten sonra yeniden formatlayın. Gereken bilgiyi üst mesajlarımda verdim.

arkadaşım akşam eve gidince istediğin şeyi vericem ama anlamadığım şey niye pc res atınca pc De Free yüklenmiş gibi oluyo :S

oyunlardaki sorunu anlatıyom

1.Cs 1.6 kuruyorum yarıda hata veriyor setupdandır dedim baska bir siteden indirdim aynı yerde takıldı pc format ladım düzeldi sxe kurdum oyuna girdim sorun yok pc kapıyorum sabah bi açıyorumki pc pert olmus sxe acıyorum cs acıyorum hata alıyorum
    2.Knight online yüklüyorum sapa saglam calısıyo karakterimden cıkıyorum baska bı karaktere giricem pc pert kendi kendine res atıyo ve sistem ciddi bi hasardan kurtarıldı diyor

Aynısı msn içinde gecerlı kuruyorum msn acıyorum konusmamı yapıyorum kapatıyorum ertesı sabah bı acıyorum mıllet bana ıletı yazınca hata alıyorum bunlar antivirüs varkende oluyo yokkende oluyo farkeden bısı olmuyo pc me hiç bir gereksiz şey yapmıyorum sistem hızlandırma vb vb vb....

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    İstanbul / Pendik / Kaynarca

Eğer masaüstü yok ama bilgisayarımın arkaplanı geliyor diyorsanız buyrun paylaştığım ve anlatım dair herşey tamamen bana ait olan bir konu =>

Daha önceki Üyeliğimlede Paylaşmıstım Bu Konuyu me[r]ank olması gerk
    "Windows + R" tuşlarınıa beraber basın. "Çalıştır" açılacak.

* "regedit" yazın ve "Enter"a basın. Kayıt Defteri açılacak.

* Aşağıdaki değeri bulun;
    Alıntı:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\
    Eğer Bir Aradın bulamadın üzülme tekrar gir ozman geliyor bende öyle olmuştu kardeşim sen dene bir daha bulursun eğer bulduysan devam...

Bu veride "explorer.exe" ve "iexplorer.exe" varsa silin yoksa problem yok.

Sonra aşağıdaki veriyi bulun;
    Alıntı:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
    Şimdi Bunu Arıyoruz Bunu Bulucaz Ama Başka Dosya Aramıyacaksın Sağda Bir Pencere Varya Orda "Shell" denilen illet...

Verinin altında "Shell" değerini bulun. Değerin "Explorer.exe" olması gerekiyor. Değil ise "Shell" değerene çift tıklatın ve "Explorer.exe" yazın. Tamam deyip çıkın. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
    Paylaşmaya ve öğrenmeye geldim

amvo virüsü olabilir xD

Benzer Başlıklar

1. adsl ne oluyo!!
    tanertopal tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 25.04.2007, 00:44
  2. 6260 S60 mı oluyo S90 mı???
    ahmet_gunay tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 10.12.2005, 11:55
  3. ADSL modemime ne oluyo.?