PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
20 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Bu Xp Ne oluyo :D

Exclamation Bu Xp Ne oluyo :D

Arkadaşlar son günlerde acayip ve kafa yedirttircek bir sorunla karşılaşıyorum benim xp e ne oluyor

Arkadaşlar öncelikle Pc'me format atıyorum sorunsuz bi şekilde sonra tüm driverlerini kuruyorum pcde genel ayaralrını yapıyorum msn son sürüm kuruyorum orjinal ücretli lisanslı antivirüs programımı kuruyorum pc yeniden baslatıyorum ve Pc güm siste siliniyor basla cubugu gelmiyor görev yöneticisi açıp explorer.exe sonlarıyorum sonra yeni görevde tekrar calıstırıyorum pc duzelıyor ama msn gırınce bırısı ıletı yazınca hata raporu verıyo hızlı baslat cubugu kayboluyor Knighta Girince Pc reloq atıyo lütfen kesin çözümler bekliyorum

Not:Formatı Yanlıs Atma İhtimaline Karsı Tekrar Tekrar Attım Birde Antivirüs Programım Bütün dosyaları virüs olarak görüyor En son Care Format Cdmi Degıscem Önerisi Olan Lütfen Yardımcı olsun

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Ankara

Antivirüs yüklü değilkende aynı sorun varmı?

evt var hemde daha kötü

Alıntı Orijinalini Gönderen: NameOrDie Mesajı Görüntüle
    ...Not:Formatı Yanlıs Atma İhtimaline Karsı Tekrar Tekrar Attım Birde Antivirüs Programım Bütün dosyaları virüs olarak görüyor En son Care Format Cdmi Degıscem...
    Format cd'nizi değil tarzınızı değiştireceksiniz. Bozuk plak gibi sürekli aynı şeyleri tekrar etmekten inanın yoruldum.
    Orijinalini Gönderen: piRe_
    Malesef formatlamayı beceremiyoruz. Hep söylerim, formattan sonra ilk iş olarak güncel bir antivirüs yükleyin. Daha sonra kişisel dosyalarınıza ulaşın. Antivirüs yükleyip güncellemeden asla diğer sürücü ve dosyalarınızı açmayın. Doğru şekilde yapılmış bir formatlama sonrasında (şayet diski kalıcı olarak silme işlemi gerektirecek zararlı bir yazılım HDD e bulaşmadıysa) pc de hala zararlı bir yazılımın olması mümkün değil. Aksi durumda kesinlikle yaptığınız işlemlerde bir hata yapıyor olmalısınız.
    Ayrıca bakınız;
    http://www.pcnet.com.tr/forum/1547311-post11.html

Daha önemlisi;
    Pc nizdeki zararlının tam adını tespit etmeden veya tespit ettiğiniz zararlıyı orjinal dosyadan tamamen temizlemeden kesinlikle Combofix uygulamayın, antivirüsünüzle silmeyin.

Sanırım nerede hata yaptığınızı anlamışsınızdır.

arkadaşım orjinal parasıyla anti virüs kullanıyorum nod 32 ve nod 32den baskasını kullanmam formattan sonra ilk işim anti virüs kurmak oluyor her seyi duzgun yapıyorum ama pc bır res atıyorum pc ölü sekılde bende sadece yerel disk c var pcmde virüs gözükmüyor ama tarama yapınca yeni actıgım dosya klosorlerı virüs diyip siliyor pcde sahte kacak program yok

Benzer Başlıklar

1. adsl ne oluyo!!
    tanertopal tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 25.04.2007, 00:44
  2. 6260 S60 mı oluyo S90 mı???
    ahmet_gunay tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 10.12.2005, 11:55
  3. ADSL modemime ne oluyo.?
    xunrealx tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1